Sex kraftfulla odlare tävlar om en unik trofé

6 jordbrukare från hela Europa antar också logotyputmaningen. I stort. Blockbusterversionen av Strauss-logotypen skapas med ovanlig teknik på spektakulära fält. Men vad skulle en sådan tävling vara utan allt runt omkring?

Våra moderatorer besöker och följer bönderna under genomförandet och ger oss exklusiv inblick i deras tankar och planer. I slutet av "turneringsfasen" har vårt communityn möjlighet att rösta på sin favorit och belöna hen med den unika Farmers Cup-trofén. Så här blir vårt europeiska bondmästerskap en interaktiv upplevelse.

De som levererar spektakulärt förtjänar en mycket speciell trofé. Och Farmers Cup-trofén är allt annat än "vanlig". Kärleksfullt detaljerat och tekniskt perfekt, står den för kärlek till maskinen och är ett verkligt statement för expertis inom modernt jordbruk. Den som vinner till slut har diesel i blodet och njuter av varje vridmoment. Vem kommer att vara den mest kreativa bonden i Europa?

6 lantbrukare, 6 smarta och kreativa personligheter. Våra kraftfulla producenter från Tyskland, Österrike, Schweiz, Sverige, Nederländerna och Polen har stora planer. Och i ordets riktiga mening. Oavsett om det är på gräsmark, med tulpaner eller tidigt korn - olika fält kräver olika tillvägagångssätt. Vi ser fram emot de spektakulära resultaten! Du med?

Vanessa Mai, Melissa Naschenweng, Melanie Oesch, Jennifer Reinhold, Iwona Blecharczyk och Tess Milne - riktiga nationella stjärnor följer våra stjärnantbrukare med deras projekt och ger oss en spännande inblick i deras arbetsliv. Naturligtvis stöder och driver de aktivt sina bönder - annars skulle det inte vara en riktig tävling!

Var där när lantbrukarna planerar och omsätter sina kreativa mästerverk! Vi följer dem på varje steg på vägen till Farmers Cup. Se fram emot nya videor varje vecka på Youtube, Instagram och Facebook!