Menyn Produkter
Jämförlistor
Produktjämförelse
4 / 4 artikel
max. antal för denna kategori nådd!
Ta bort minst en artikel ur kategorin för att lägga till andra.
Jämförlistor
Produktjämförelse
lades till jämförelselista.
Lägg till artikel
För att kunna jämföra produkter måste de läggas till jämförelselistan.
Jämförlistor
Produktjämförelse
sv en
Alla pressrelaterade frågor via vår presskontakt >

SPORTIG LOOK FÖR HELA TEAMET


Kollektionen e.s.motion 2020 satsar på mörkblått och atoll


torsdag, 25. februari 2016

Den mest traditionella färgen för hantverkare får nytt liv och strålar i ett nytt och kraftfullt blått med lysande atoll-kontraster. Färgen ingår nu i den populära serien e.s.motion 2020 genom hela produktsortimentet.

Det mättade mörkblå dominerar, medan lysande atoll sätter kontraster! Det som vid första ögonkastet påminner lite om blåstället, visar sig vara den trendsäkra serien e.s.motion 2020 i nya, tuffa färger. Mörkblå/atoll. I denna färgvärld trivs hantverkarna från första början.

Under tidiga morgnar med sval luft värmer softshelljackan e.s.motion 2020. Vattenavvisande, vindtät och andningsaktiv - tack vare dryplexx®-utrustningen trotsar den alla plötsliga väderomslag. Insidan i fleece känns behagligt mjuk mot huden. Fram på förmiddagen skiner solen. Kroppen har blivit varm av arbetet. Men det blåser litegrann. Det är helt klart för kallt att gå i bara t-shirt. Nu är västarna i serien e.s.motion 2020 helt perfekt, med total rörelsefrihet för armarna. Den lätta, elastiska funktionsvästen Thermo stretch e.s.motion 2020 av andningsaktiv, snabbtorkande Fibertwin® Thermo stretch och fleece-innerfoder värmer överkroppen perfekt. För alla som gillar softshell finns västen e.s.motion 2020 med vattenavvisande, vindtät och andningsaktiv dryplexx®-utrustning.

Mycket utrymme och bekväm Flexbelt®-linning för mer vidd, om så skulle behövas, levereras av midjebyxan e.s.motion 2020. För varmt? Då är det bara att öppna den funktionella blixtlåsventilationen ton-i-ton på benet baktill, så cirkulerar luften. Ännu mer plats har trädgårds- och lantbrukshantverkare i de snygga hängselbyxorna e.s.motion 2020. De håller mitten av kropp varm samtidigt som de skyddar njurarna. Bekväma fleecejackor och funktionella clima-pro jackor kompletterar serien optimalt. Vid växlande väder är det dags för den praktiska 3-i-1-funktionsjackan e.s.motion 2020 med vattentätt membran. Två jackor kombinerade i en – absolut vädertålig. Medan ytterjackan skyddar mot vind och regn, värmer den inre fleecejackan och den kan även tas ur. För varma dagar finns piratbyxor, shorts och shirts i sortimentet.

Med kollektionen e.s.motion 2020 garanteras ett kraftfullt intryck i fantastiska färger - för dam och herr. Med den särskilda skärningen för dam betonar engelbert strauss samtidigt kvinnliga hantverkares feminina sida. Profilering med logotyp, text eller namn kan ombesörjas av engelbert strauss direkt vid beställningen. Broderi och tryck på arbetskläder – logotypservicen visar direkt i datorn vad som är möjligt. Lämplig placering och profileringssätt visas för varje artikel och kan på så vis definieras direkt vid beställningen. Så kan varje företags image synas.

Engelbert Strauss AB

Tel
040 694 90 01
Fax
040 694 90 04

Språkval

sv en
Summan av alla priser plus fraktavgifter vid beställning under 1 250,00 SEK i varuvärde.
Summan av alla priser exklusive moms plus fraktavgifter vid beställning under 1 000,00 SEK i varuvärde.