Menyn Produkter
Jämförlistor
Produktjämförelse
4 / 4 artikel
max. antal för denna kategori nådd!
Ta bort minst en artikel ur kategorin för att lägga till andra.
Jämförlistor
Produktjämförelse
lades till jämförelselista.
Lägg till artikel
För att kunna jämföra produkter måste de läggas till jämförelselistan.
Jämförlistor
Produktjämförelse
sv en
Alla pressrelaterade frågor via vår presskontakt >

HÅRT TESTAD WORKWEAR


­


lördag, 01. september 2018

Sveriges underbara skönhet ställer extrema krav på alla som vill uppleva den. Branta bergskedjor, oändliga skogar, orörd ödemark - den som vill utforska det här kommer inte bara att nå sin kropps gränser, utan också de av sina kläder. Det turbulenta vädret med starka regn och extrema vintrar gör Sverige till det perfekta stället att sätta arbetskläder från engelbert strauss på provet.

Katharina Koch-Hartke känner till Sveriges obevekliga natur mycket bra. Sedan 2007 bor den från Burgholzhausen i Tyskland kommande kvinnan i Överkalix - det som skulle vara en kortvarig tillflyktsortet för en fem månaders paus på en husky-gård blev i slutändan det nya hemmet. Idag deltar Katharina i långdistanstävlingar i Skandinavien med sina egna alaskiska huskies - ofta i sponsrade engelbert strauss-kläder. På grund av temperaturer ned till -40 ° C och piskande motvind utsätter hon sig enorma förhållanden på släden. Hur engelbert strauss skyddskläder klarar sig i testet, utvärderar hon i sina rapporter.

Hemma på gården finns det mycket att göra för Katharina och hennes team vid sidan om vintersporten! På sommaren guidar Katharina turister på vandrings-och aktivresor på Lofoten. För det rekommenderade vi e.s. tröjan "Merino Light" - perfekt för stora kroppsansträngningar i varma temperaturer. Svett och lukt? Ingetdera! Den speciella merinoullen stoppar bakteriebildning och förblir därför luktfri. Den okonventionella fiberstrukturen garanterar smart klimatkontroll, håller dig varm i kylan och svalnar när den är varm. Dessutom är Merino Shirt extremt bekväm och elastisk - precis rätt för maximal rörelsefrihet vid vandring. När den blir våt, torkar de högpresterande naturfibrerna ögonblickligen. Katharina har upplevt detta första hand: "Merino-light shirt är nu mitt favoritklädesplagg på vandringar i Skandinavien. Det är bekvämt att bära och torkar mycket snabbt, en stor fördel på ansträngande turer! Mina gäster är alltid begeistrade över de olika färgerna av min Merino light shirt och logotypen.

På vandring går Katharina och hennes gäster längs ovägsamma stigar och över stenig terräng. Framför allt behövs en sak: fotsäkerhet. Katharina har valt e.s. skyddsskor Darak: Den extremt nötningsbeständiga gummisulan garanterar ett ständigt säkert stående och lång hållbarhet trots enorm stress. Med dryplexx® funktionell membran är paret perfekt för vandringar i Sverige på sommaren: extremt andningsaktiv, permanent vattentät och utrustad med perfekt klimatkomfort. Skons insida absorberar fukt och transporterar bort det via ett mellanlager. Oavsett om långa promenader genom den vilda svenska naturen eller ansträngande gårdsbruk - alla steg är bekväma: "E.s. skyddsskor Darak övertygade mig. Både under de dagliga gårdarbetena och på vandringsturer sitter skorna bekväma och har ett bra grepp. Jag är mer av ett fan av barfota-skor, men speciellt vid byggprojekt behöver du mer stabila skor - säkerhet har prioritet. "

Media om artikeln