Alla pressrelaterade frågor via vår presskontakt >

NYA KREATIONER


Nu är det dags för denim i gastronomins värld


tisdag, 09. augusti 2016

Utmärkt service, ett trevligt leende - ett oförskämt coolt material: nu ser vi denim inom gastronomi och försäljning. Så autentiskt, stilsäkert och otroligt ledigt. Denimmodellerna i serien e.s.fusion är en mycket okonventionell typ av yrkesarbetskläder.

Svarta byxor, slips och krage - på restaurang, café och bistro skall klädseln vara stilfull. Om de svarta byxorna i stället är i denim, precis som slipsen till den vita skjortan, då har den modemedvetna personalen hittat rätt, med den nya e.s.fusion DENIM.

Denim, ett arbetsmaterial som är starkt, lättskött och så gott som outslitligt, kan ge personalen i kök, servering och försäljning ett mycket personligt utseende. Förkläden, rockar och praktiska skjortor hittar du i den nya denimgarderoben, plus chinos, jackor och tuffa accessoarer, t.ex. kepsar och slipsar i denim. Serien e.s.fusion DENIM finns som stripe, raw och stentvättad.

Det fina randmönstret i e.s.fusion DENIM stripe är idealiskt för olika kombinationer. Raw-varianten, mörk och stadig, skapar ett mycket elegant intryck med en god portion attityd. Blåjeansen är helt rätt för ett okonventionellt uppträdande med wow-verkan.

Smarta viddlösningar, raffinerade veck, ringningar och klimat- och rörelsezoner finns förstås även i denim-plaggen. Maximal rörelsefrihet och trivsel: det står i fokus för hela e.s.fusion-serien.