Strauss fans, visa vad ni kan!

Vi har också jobbat hårt för att fira dina DIY-Strauss-logotyper med en trofé som passar sin status. Resultatet är ett litet mästerverk som i sin perfektion får hantverkarnas hjärtan att slå snabbare. Byggd av en professionell smed som redan har designat Champions League-trofén. Vinnaren av Strauss Cup åker hem med detta exklusiva unika stycke och kan med rätta hävda att han är en riktig DIY-mästare. Är du redo för utmaningen?

Är du en mästare med lövsågen? En riktig konstnär med gräsklipparen eller ett absolut ikebana-proffs? Oavsett vilket hantverk du älskar - kom igång, sätt upp vår logotyp och visa oss att du kan! Vi firar dig på våra sociala mediekanaler och med lite tur tar du hem den exklusiva Strauss Cup-trofén och totalt 5000 €*! Tänk bara på hashtaggen #StraussChallenge och lägg upp din skapelse senast den 21 juni på Instagram. Vår community väljer vinnaren bland våra topp 8. Plats 2 till 8 går inte hem tomhänta och får en varukupong värd 100 €. Vi ser fram emot din skapelse!

* Priset är Strauss Cup-pokalen, prispengar på 2500€ och en kupong på 2500€ (går endast att inlösa i det land där deltagaren har sin hemvist).

Vem har bäst chans att vinna pokalen? Här presenterar vi några av de hetaste kandidaterna med de största chanserna på pallen. Vill du också vara med? Inga problem! Bara publicera dina kreativa idéer på Instagram. Glöm inte #StraussChallenge!