Emblemvarianter i översikt


Klicka eller sy på - flexibiliteten är viktigast!

Arbetskläder med företagslogotyp, företags- eller egennamn gör intryck. Broderi- och klickemblem är extremt flexibla budbärare.

Broderiemblemen sys fast på plagget. De kan lossas och återanvändas. En annan variant: fastsättning med kardborrband. Klickemblemen är gjorda i formstabilt, svart tyg. De är fastsatta på robusta ögletryckknappar och lämpar sig exklusivt för kollektionen e.s.roughtough. De kan tas av och växlas mellan olika plagg: när som helst. Emblemen kan beställas med förvaring och inlagras kostnadsfritt hos oss.
Välj en variant:

Ditt namn
som emblem


Vill ha ditt namn på broderi- eller klickemblemet? Välj färg individuellt till dina emblem. 16 garn-, tyg- och kantfärger, 6 teckensnitt och max. 15 tecken ger dig stort spelrum när du tar fram ditt broderi- och klickemblem.

På en yta om 10 x 2 cm, på en rad, har broderiemblemet plats för ditt namn, på det formstabila klickemblemet kan namnet broderas på 2 rader.

Vår kunniga broderiavdelning arbetar med toppmodern broderiteknik och senaste programvara, så att ditt motiv kan broderas efter önskemålet, snabbt och prisvärt. Utformningen av dina broderi- och klickemblem är så mångsidig att det absolut lönar sig att fråga! Vi arbetar med garner i polyester som passar för arbetskläder med kraftig belastning (de används jämnt eller tvättas ofta).

Minsta orderkvantitet per enskilt namn är 2 styck, leveranstiden
är 2-3 veckor efter orderbekräftelse.

Har du frågor? Vi hjälper dig gärna. Frågor om profilering av arbetskläder besvaras personligen på:

040 694 90 01

Ditt företagsnamn som emblem


Företagsnamnet på ett broderi- eller klickemblem ser mycket proffsigt ut. 16 garn-, tyg- och kantfärger, 6 teckensnitt, max. 15 tecken: med broderiemblemet kan du presentera ditt företagsnamn på 3 rader. Klickemblemet har plats på 2 rader för din profilering.

Minsta kvantitet är 10 styck, leveranstiden vid första beställning ca 2-3 veckor efter orderbekräftelse. Efterbeställningar kan levereras ca 2 veckor efter orderbekräftelse.

På plats för dig!

Dra nytta av våra erfarenheter och utforma ditt personliga, textila visitkort tillsammans med oss. Vi gör det bästa av din företags-image.

Lassen Sie sich beraten - individuell und unverbindlich.

040 694 90 01

Vi ser fram emot att få höra av dig!

Menyn Produkter
sv en