Emblemvarianter i översikt


Klicka eller sy på - flexibiliteten är viktigast!

Arbetskläder med företagslogotyp, företags- eller egennamn gör intryck. Broderi- och klickemblem är extremt flexibla budbärare.

Broderiemblemen sys fast på plagget. De kan lossas och återanvändas. En annan variant: fastsättning med kardborrband. Klickemblemen är gjorda i formstabilt, svart tyg. De är fastsatta på robusta ögletryckknappar och lämpar sig exklusivt för kollektionen e.s.roughtough. De kan tas av och växlas mellan olika plagg: när som helst. Emblemen kan beställas med förvaring och inlagras kostnadsfritt hos oss.
Välj en variant:

Ditt namn
som emblem


Vill ha ditt namn på broderi- eller klickemblemet? Välj färg individuellt till dina emblem. 16 garn-, tyg- och kantfärger, 6 teckensnitt och max. 15 tecken ger dig stort spelrum när du tar fram ditt broderi- och klickemblem.

På en yta om 10 x 2 cm, på en rad, har broderiemblemet plats för ditt namn, på det formstabila klickemblemet kan namnet broderas på 2 rader.

Vår kunniga broderiavdelning arbetar med toppmodern broderiteknik och senaste programvara, så att ditt motiv kan broderas efter önskemålet, snabbt och prisvärt. Utformningen av dina broderi- och klickemblem är så mångsidig att det absolut lönar sig att fråga! Vi arbetar med garner i polyester som passar för arbetskläder med kraftig belastning (de används jämnt eller tvättas ofta).

Minsta orderkvantitet per enskilt namn är 2 styck, leveranstiden
är 2-3 veckor efter orderbekräftelse.

Har du frågor? Vi hjälper dig gärna. Frågor om profilering av arbetskläder besvaras personligen på:

040 694 90 01

Ditt företagsnamn som emblem


Företagsnamnet på ett broderi- eller klickemblem ser mycket proffsigt ut. 16 garn-, tyg- och kantfärger, 6 teckensnitt, max. 15 tecken: med broderiemblemet kan du presentera ditt företagsnamn på 3 rader. Klickemblemet har plats på 2 rader för din profilering.

Minsta kvantitet är 10 styck, leveranstiden vid första beställning ca 2-3 veckor efter orderbekräftelse. Efterbeställningar kan levereras ca 2 veckor efter orderbekräftelse.

På plats för dig!

Dra nytta av våra erfarenheter och utforma ditt personliga, textila visitkort tillsammans med oss. Vi gör det bästa av din företags-image.

Lassen Sie sich beraten - individuell und unverbindlich.

040 694 90 01

Vi ser fram emot att få höra av dig!

Menyn Produkter
sv en
Jämförlistor
Produktjämförelse
4 / 4 artikel
max. antal för denna kategori nådd!
Ta bort minst en artikel ur kategorin för att lägga till andra.
Jämförlistor
Produktjämförelse
lades till jämförelselista.
Lägg till artikel
För att kunna jämföra produkter måste de läggas till jämförelselistan.
Jämförlistor
Produktjämförelse