Menyn Produkter
Jämförlistor
Produktjämförelse
4 / 4 artikel
max. antal för denna kategori nådd!
Ta bort minst en artikel ur kategorin för att lägga till andra.
Jämförlistor
Produktjämförelse
lades till jämförelselista.
Lägg till artikel
För att kunna jämföra produkter måste de läggas till jämförelselistan.
Jämförlistor
Produktjämförelse
sv en
// eslint-disable-next-line max-len
Nytt
Arbetsbyxor: Hängselbyxa e.s.concrete solid + slamgrön
Arbetsbyxor: Hängselbyxa e.s.concrete solid + slamgrön 2
#61585

Hängselbyxa e.s.concrete solid

873,75
SEK
plus fraktavgifter
inkl. moms
från 3 Styck: 848,75
från 10 Styck: 811,25
Leveranstiden är ca 3–6 arbetsdagar
färg
slamgrön
slamgrön
Storlek
C46
Styck
Hängselbyxa e.s.concrete solid
slamgrön
slamgrön
C46
873,75
SEK
inkl. moms
plus fraktavgifter
Styck

PRODUKTINFORMATION
Beskrivning
Detaljer
Extra

HÄNGSELBYXOR, HELT CONCRETE
extremt slittålig av flexibel ripstop-stretch


Hängselbyxor av worker-stretch – med förprogrammerad komfort!
Hängselbyxan av robust och elastiskt worker-material i vår e.s.concrete-kollektion kombinerar en riktig byggarbetsplatsklassiker med funktionella hightech-textilier. Fördelen: full rörlighet med fullständig fick-utrustning.

Liksom alla e.s.concrete solid byxor är hängselbyxorna tillverkade av särskilt slitstarkt material. Ripstop, materialet med den karakteristiska ribbstrukturen, förenar komfort och robusthet som inget annat. Flexibelt vävd tack vare elastan-andelen - men ändå otroligt slit- och rivbeständig.

Med ett innovativt slide-system* för fastsättning av fickor, elastisk linning och extremt slitstarka knäskyddsfickor av 100 % polyamid erbjuder e.s.concrete-hängselbyxorna smarta egenskaper för mer flexibilitet och högsta tekniska krav.


Elastisk komfort-hängselbyxa av stadigt ripstop

 • mycket robust och rivtålig tack vare speciell ­ripstop-­väv med stretch-andel
 • rak skärning
 • elastiskt komfort-linningssystem, kan dessutom justeras med kardborrband
 • bröstlappsficka med mycket plats: ett stort huvudfack med lock och kardborrstängning, en ficka med blixtlås, 2-delat fack
 • 2 sidfickor
 • 2 bakfickor med kardborrband, varav en med lock
 • höger ben: funktionell tumstocksficka med flera fack och multipurpose-öglor
 • vänster ben: flerdelad cargoficka: ett stort huvudfack med kardborrband, en rymlig mobilficka och en säkerhetsficka med blixtlås
 • *innovativt slide-systeman på vänster och höger byxsida, särskilt för fastsättning av verktygsfickor e.s.concrete solid, herr (tillval, beställs separat)
 • förstärkt knäparti i 100 % polyamid
 • Knäskyddsfickor med instopp upptill samt kardborrband
 • justerbara, elastiska hängslen


Material: 1. ovanmaterial 64 % polyester / 34 % bomull / 2 % elastan (ca 230 g/m²), 2. ovanmaterial 100 % polyamid.
Tvättas i 40 °C.

Klicka på knappen \"Informationsblad\" för ytterligare information.

Vidare information

Rörelsekomfort
med fullutrustning

I e.s.concrete-versionen omvandlas en äkta byggarbetsplatsklassiker till en komfort-champion: Stretch-andelen ger perfekt rörlighet i denna robusta hängselbyxa med ripstop. Större flexibilitet i fullversionen av arbetsbyxan – en verklig superhjälte-uniform!


Glid-system -
kör som på skenor.

De externa verktygsfickorna kan enkelt fästas med det innovativa slide-systemet till höger och vänster om linningen på e.s.concrete byxor: dam verktygsfickor passar till e.s.concrete dambyxor och verktygsfickor för herr på e.s.concrete herrbyxor. Slide-komponenterna passar mycket diskret in i designen utan att sticka ut, och märks knappt utan verktygsfickor. Minimalism för maximalt lagringsutrymme.Ripstop
gör det rivtåligt

Midjebyxorna e.s.concrete solid håller vad de lovar. Den schackruteliknande Ripstop-väven ger mycket rivtåliga material. Som regel integreras på ett avstånd på fem till åtta millimeter tjockare förstärkningstrådar i annars tunnare tyg. För långvarig användarglädje.

NEXT LEVEL KNEEPADS

Knäskyddsfickorna är perfekt anpassade för användning av våra High-Performance knäskydd. Innovativ 3D-form, extremt lätta material, bästa tryckfördelning och dämpande egenskaper: De här arbetsbyxorna är utrustade med våra Next Level-knäskydd och är ett kraftfullt system med skydd och komfort.


Features
Helt enkelt bekvämt
Lätt att ta på och av tack vare blixtlåset i sidan och ett elastiskt linningssystem som också kan justeras i vidden och fästas med kardborrband: Om allt ändå vore så bekvämt!

Fickor
Hälsan går före
Man får inte kompromissa med hälsan. Särskilt inte när det gäller att skydda knäna, som bär den största delen av belastningen på jobbet. Bra knäskydd ger inte bara lindring för stressade leder utan förebygger också kroniska sjukdomar. De vadderade hjälpmedlen är placerade i en knäskyddsficka och garanterar tillförlitlig avlastning.
Ficka för klassikern
Tumstocken är den absoluta klassikern bland verktygen. Den används vanligtvis så ofta att man inte skall behöva gräva fram den ur verktygslådan varenda gång. En separat ficka direkt på byxorna är helt enkelt ett måste. Ordentligt undanstoppad och alltid till hands: Precis som det skall vara.
Ännu mer plats
Mycket rymliga, ofta med flera fack och med extra kardborrband eller blixtlås: Benfickorna på våra arbetsbyxor finns i olika utföranden. En sak har de dock gemensamt: Tack vare den optimala placeringen är allt arbetsmaterial alltid snabbt till hands och kan stoppas undan lika snabbt igen.
1/3

Tillbehör
Enkelt att komplettera
Slide in and work on! Verktygsfickorna kan snabbt och smidigt fästas på det innovativa "slide"-systemet. För flexibelt förvaringsutrymme.

Rådgivning
Hitta alternativ
Jämför den aktuella artikeln med de bästa alternativen
Byxguide
Mot den perfekta byxan i bara 3 steg
färg
Storlek
C46

Engelbert Strauss AB

Tel
040 694 90 01
Fax
040 694 90 04

Språkval

sv en
Summan av alla priser plus fraktavgifter vid beställning under 1 250,00 SEK i varuvärde.
Summan av alla priser exklusive moms plus fraktavgifter vid beställning under 1 000,00 SEK i varuvärde.