Robusta arbetskläder för damer med en sportig feminin look


Arbetskläder dam Shorts e.s.vision stretch
Arbetskläder dam Windbreaker e.s.motion 2020
Arbetskläder dam arbetsbyxor shorts e.s.motion 2020
Arbetskläder dam Softshell arbetsväst e.s.motion 2020
Betalsätt

PayPal
Kreditkort
Förskottsbetalning
Faktura
Directbetalning

Returer - snabbt & okomplicerat

Retur och byte: Enkelt och snabbt! I varje paket ligger en retursedel som detaljerat beskriver returen och bytet. Lägg retursedeln komplett ifylld i paketet och skicka båda till:

engelbert strauss AB

Maskingatan 6

274 30 Skurup

Din logotyp, där den syns bäst

För ett professionellt intryck: din logotyp där den syns bäst!

Vi profilerar företagets arbetskläder med förstklassigt tryck och broderi – direkt i en och samma beställning! Namnbroderi eller logotypförädling: gör verklighet av dina idéer tillsammans med oss och skapa din egen professionella företagsprofil!

Långa kollektionslöptider

Våra genomgående kollektioner kan levereras i ett flertal år. Dra nytta av det, och försäkra dig om professionell företagsprofilering på lång sikt.

I likhet med modulsystem kan våra produkter kombineras med varandra och säsongsbetonade färgaccenter stimulerar till en ny look, med bibehållen enhetlighet.

Arbetskläder dam


Brett spektrum av arbetskläder dam

Woman@work – helt passande till mottot har talrika designer från engelbert strauss utvecklat ett brett spektrum av arbetskläder dam. I perfekt harmoni förenar dessa arbetskläder för damer beprövade funktioner med nya stilar, förbinder det starka materialet av e.s. arbetskläder damer med feminina silhouetter och inspirerar till nya och fascinerande looks.En design som även gör ett gott intryck efter arbetsdagens slut.

Arbetsbyxor dam e.s. vision

Med e.s. vision damkollektion har engelbert strauss klarat av att uppfylla kraven av professionella och framför allt moderna kvinnor. Så kombinerar arbetsbyxor dam e.s. vision en perfekt feminin passform med en stark optik och bjuder samtidigt på optimalt skydd, även vid farliga använgningsområden. Genom sin höga rörlighet och den optimala bärkomforten genom stretch-inlägg är dessa dam-arbetsbyxor jämnt en optimal följeslagare för långa arbetsdagar. För varma sommarmånader finns det också e.s. vision dam-short. Oavsett väder, på engelbert strauss hittar du alltid rätt arbetskläder för damer. För att komplementera det perfekta matchade outfit har engelbert strauss designat e.s. vision softshelljackan för damer. Denna utmärker sig genom sin lätthet och elastisitet förknippad med en sportig feminin look.

Genom dessa funktionsegenskaper "vattenavvisande, vindtät och andningsaktiv" garanterar denna dam-softshelljackan högsta prestanda i alla väder. Men utbudet på e.s. arbetskläder damer går långt ut över det. Den sportiga funktionsjackan i e.s. vision-style med vindtät, vattentät och andningsaktiv uttrustning tack vare dryplexx®-membran är mycket populär i sortimentet. Två högvärdiga jackor kombinerade till en ger ett multifunktionalt klädsystem. Om den vattentäta, elastiska utejackan inte behövs eftersom det klarnar upp, kan den värmande termostretch-innerjackan bäras enskilt - det kallar hon multitasking.

Omfattande arbetsklädsortimentet för kvinnor

Förutom den omfattande och matchade e.s. vision damkollektionen erbjuder engelbert strauss mycket mer arbetskläder för damer. Spektret räcker från somriga shirts, sportiga och rutiga skjortor, mysiga jackor till varma vinterjackor. Den kompletta engelbert strauss arbetsklädsortimentet för damer är förknippad med högsta kvalitet, komfort och optimalt skydd. Övertyga dig själv!

Mer om temat

tillbaka