Arbetskläder - Sportiga, funktionella & unika


Arbetskläder Jeans arbetsjacka e.s.motion denim
Arbetskläder arbetsshort e.s.motion denim stripe
Arbetskläder Arbetsshort e.s.motion 2020, dam
Arbetskläder Funktions arbetsbyxa e.s.dynashield
Arbetskläder Softshell arbetsväst e.s.motion 2020
Betalsätt

PayPal
Kreditkort
Förskottsbetalning
Faktura
Directbetalning

Returer - snabbt & okomplicerat

Retur och byte: Enkelt och snabbt! I varje paket ligger en retursedel som detaljerat beskriver returen och bytet. Lägg retursedeln komplett ifylld i paketet och skicka båda till:

engelbert strauss AB

Maskingatan 6

274 30 Skurup

Din logotyp, där den syns bäst

För ett professionellt intryck: din logotyp där den syns bäst!

Vi profilerar företagets arbetskläder med förstklassigt tryck och broderi – direkt i en och samma beställning! Namnbroderi eller logotypförädling: gör verklighet av dina idéer tillsammans med oss och skapa din egen professionella företagsprofil!

Långa kollektionslöptider

Våra genomgående kollektioner kan levereras i ett flertal år. Dra nytta av det, och försäkra dig om professionell företagsprofilering på lång sikt.

I likhet med modulsystem kan våra produkter kombineras med varandra och säsongsbetonade färgaccenter stimulerar till en ny look, med bibehållen enhetlighet.

Professionella arbetskläder för proffs från engelbert strauss


Familjföretaget engelbert strauss har specialiserat sig på arbetskläder som är praktiskt testade, och levererar sedan många år till nöjda kunder. Övertyga även du dig om vårt omfattande sortiment och den höga kvaliteten.

Moderna arbetskläder i bästa kvalitet

Hos engelbert strauss hittar du ett stort utbud av funktionella arbetskläder. Till våra kompletta workwear-kollektioner, bestående av arbetsbyxor, hängselbyxor och arbetsjackor, erbjuder våra e.s.-serier passande jackor och västar som praktiska accessoarer i alla väder. Extremt andningsaktiva softshelljackor, värmande softshellvästar i motion-kollektion, tåliga pilotjackor som matchar arbetskläderna classic, prisvärda parkasvarianter, stort utbud av skjortor - här blir det möjligt att kombinera i nästan det oändliga. Piké eller t-shirt, tröjor med och utan huva, praktiska jackor; hos engelbert strauss hittar du garanterat något som passar. Dessutom har vi arbetskläder för specifika branscher. I byggbranschen kan det krävas hållbarhet och slitstyrka hos arbetskläderna, medan jordbrukssektorn sätter särskilt värde på väderskydd; inom restaurang är hygien och lättskötthet särskilt viktiga kriterier. För mycket krävande yrkesområden har engelbert strauss robust utvecklat de tåliga arbetskläderna e.s. roughtough. Inom skogssektorn råder det stor efterfrågan på våra arbetskläder e.s. vision cross, detta eftersom våra snittskyddsbyxor ger maximalt skydd vid hantering av motorsåg. I kombination med vattentäta och vindtäta jackor och byxor erhålls perfekta arbetskläder för de mest ogynnsamma väderförhållanden. engelbert strauss har även praktiska produkter för vårdsektorn i sitt sortiment. Här är det främst arbetsrockar och vita läkarrockar som gäller.

Naturligtvis är dessa produkter lämpliga för industritvätt, och tål upp till 95 ° C. De håller också för de kemiska påfrestningarna i stortvättanläggningar. Just arbetsrockarna är tillverkade av lättskött och robust material. Vi har också ett stort sortiment av overaller för specialområden inom fordonsindustrin eller jordbruket.

Arbetskläder och skor i passande kombination

Med rätt skyddsskor blir företagets profilkläder kompletta. Moderna arbetskläder fungerar som ett textilt visitkort, som syftar till att förstärka det första viktiga positiva intrycket hos kunden. engelbert strauss har specialiserat sig på att utveckla ett system för arbetskläder. Utifrån arbetsbyxor och arbetsskor utökar specialisten på professionella arbetskläder ständigt sortimentet med lämpliga kombinationsprodukter. Därmed uppnås maximal individualitet med en enhetlig företagsidentitet. Förutom professionella arbetskläder har engelbert strauss också ett omfattande sortiment av tillbehör och verktyg. Med fokus på branschspecifika behov har engelbert strauss gjort det till sitt uppdrag att erbjuda rätt utrustning för varje bransch. I sin beställning kan t.ex. snickaren beställa sina nya arbetsbyxor tillsammans med tillbehör såsom bälte och spikfickor, lämpligt verktyg och lämpligt andningsskydd.

Mer om temat

tillbaka