Arbetsskor med eller utan stålhätta - maximal säkerhet i häftig look


Arbetsskor e.s. S1P Skyddsskor Tolosa Origami mid
Arbetsskor e.s. S3 Skyddsskor Zardik low
e.s. O2 Arbetsskor Thebe
Arbetsskor e.s. S1 Skyddsskor Baham
Betalsätt

PayPal
Kreditkort
Förskottsbetalning
Faktura
Directbetalning

Returer - snabbt & okomplicerat

Retur och byte: Enkelt och snabbt! I varje paket ligger en retursedel som detaljerat beskriver returen och bytet. Lägg retursedeln komplett ifylld i paketet och skicka båda till:

engelbert strauss AB

Maskingatan 6

274 30 Skurup

Din logotyp, där den syns bäst

För ett professionellt intryck: din logotyp där den syns bäst!

Vi profilerar företagets arbetskläder med förstklassigt tryck och broderi – direkt i en och samma beställning! Namnbroderi eller logotypförädling: gör verklighet av dina idéer tillsammans med oss och skapa din egen professionella företagsprofil!

Långa kollektionslöptider

Våra genomgående kollektioner kan levereras i ett flertal år. Dra nytta av det, och försäkra dig om professionell företagsprofilering på lång sikt.

I likhet med modulsystem kan våra produkter kombineras med varandra och säsongsbetonade färgaccenter stimulerar till en ny look, med bibehållen enhetlighet.

Moderna arbetsskor för vården eller för kök


Bekväma arbetsskor

Arbetsskor har man i normalfall på sig många timmar om dagen. Därför lägger vi hos våra modeller stort värde på bekvämlighet och komfort precis som på våra arbetskläder. Många modeller har en klimatfotbädd som är anatomiskt format och uttagbart. Det höjer komforten på ett speciellt sätt och vis. engelbert strauss arbetar praktiskt och orienterar sig helt efter kundernas behov. Alla arbetsskor utvecklas av oss själva. Oavsett om skyddsskor eller skor med stålkappor, generellt borde arbetsskor vara vind- och vattentäta. För sunda fötter är rätt klimat i skon avgörande - ingen fuktighet inifrån, ingen utifrån. Som yttermaterial använder vi högvärdigt material som till exempel hydrofoberat läder. Det gör arbetsskorna ytterst slittåliga och garanterar en lång livslängd. I membranteknologiområdet sätter vi gärna på kunnandet av dryplexx® och GORE-TEX® som används i många jackor av engelbert strauss. Självklart finns arbetsskorna i alla storlekar.

Arbetsskor i olika utföranden

Arbetsskorna är tillverkade som skräddarsydda för de enskilda yrkesgrupperna och de olika insatsområdena. Den som har på sig sina skor på jobbet många timmar om dagen behöver lätta och praktiska modeller. Skyddsskor har i första linje en skyddsfunktion. Dessa och många andra kriterier har vi tagit hänsyn till i vår tillverkning och design. engelbert strauss har praktiska sandaler med aluminiumhätta i utbudet som är tillverkade med perforerade material. Även snör- och allroundskor tillhör sortimentet. För skogsbrukinsats erbjuder vi speciella skyddsstövlar vars yttermaterial tillverkas av narvläder. Extra reflexremsor höjer säkerheten och vid anklarna sörjer ett stabilt och förstärkt skydd för säkerhet. För alla våra arbetsskomodeller garanterar vi en hög säkerhet som kombinerats med utmärkt komfort. Övertyga dig själv av vårt stora utbud och hitta de arbetsskorna för ditt speciella yrke och behov till exempel arbetsskor för vården eller arbetsskor för kök i vår online-shop på engelbert strauss.

Mer om temat

tillbaka