Den nätliknande vävnaden gör skillnaden:
rivtåligt material med ett unikt utseende.
Gör vad det lovar, även på hårda arbetsdagar.

Midjebyxa

Vad kan den perfekta arbetarbyxan? Vi tycker: Tillförlitlighet och en bra känsla. Det första säkerställs genom den geniala ripstop -väven. Och den goda känslan har flera anledningar: Bekväma stretch-delar och extra fickor är bara två av dem.

Ett glid, allt ingår

Byxorna e.s.concrete solid och cargoworker-jeans e.s.concrete erbjuder gott om plats att stuva undan - men ibland måste det bara vara mer.

Med de extra verktygsfickorna är du alltid flexibel: Skjut helt enkelt på till vänster och höger och ha allt inom räckhåll. Om det behövs kan de extra fickorna dras ut lika snabbt igen - så att du är perfekt förberedd inför varje situation.

Cargo worker-jeans

Beprövad funktion, smidig look: även på byggarbetsplatsen får det gärna vara bekvämt. Vi ger alla som utför mycket knäarbeten ett extra lager POWERdenim - för extra stabilitet. Inte tillräckligt?

Som med midjebyxorna finns det också plats för två matchande verktygsfickor.

Cool ton-i-ton-look och mycket komfort till ett rimligt pris: De nya concrete-mellanlagen fångar blicken och är det idealiska valet för höst-vinterövergången.

Hybrid fleecejacka

Måste-ha för alla övergångsdagar. Värmer pålitligt - samtidigt förhindrar de funktionella tygerna överdriven svettning. Ser dessutom riktigt bra ut tack vare den trendiga, kvilt-looken.

Troyertröja thermo stretch

Det perfekta mellanlagret när termometern verkligen störtdyker. En rejäl portion bekväm stretch lägger vi ovanpå.

Regnjacka

Det kan inte bli bättre - det är åtminstone vad experterna säger. I de tuffa testerna uppnådde e.s.concrete regnjacka toppvärden i alla specifikationer. Och de som redan bär dem bekräftar de urstarka resultaten. Därför finns regnskyddet nu också tillgängligt för kvinnor och barn.

e.s.concrete alla produkter
Menyn Produkter
Jämförlistor
Produktjämförelse
4 / 4 artikel
max. antal för denna kategori nådd!
Ta bort minst en artikel ur kategorin för att lägga till andra.
Jämförlistor
Produktjämförelse
lades till jämförelselista.
Lägg till artikel
För att kunna jämföra produkter måste de läggas till jämförelselistan.
Jämförlistor
Produktjämförelse
sv en