Förkläden från hantverk till restaurang


Förkläden e.s.fusion
Betalsätt

PayPal
Kreditkort
Förskottsbetalning
Faktura
Directbetalning

Returer - snabbt & okomplicerat

Retur och byte: Enkelt och snabbt! I varje paket ligger en retursedel som detaljerat beskriver returen och bytet. Lägg retursedeln komplett ifylld i paketet och skicka båda till:

engelbert strauss AB

Maskingatan 6

274 30 Skurup

Din logotyp, där den syns bäst

För ett professionellt intryck: din logotyp där den syns bäst!

Vi profilerar företagets arbetskläder med förstklassigt tryck och broderi – direkt i en och samma beställning! Namnbroderi eller logotypförädling: gör verklighet av dina idéer tillsammans med oss och skapa din egen professionella företagsprofil!

Långa kollektionslöptider

Våra genomgående kollektioner kan levereras i ett flertal år. Dra nytta av det, och försäkra dig om professionell företagsprofilering på lång sikt.

I likhet med modulsystem kan våra produkter kombineras med varandra och säsongsbetonade färgaccenter stimulerar till en ny look, med bibehållen enhetlighet.

Förkläden


Omfattande utbud av förkläden hos engelbert strauss. Klassiska förkläden för trädgårdsmästare och snickare, av läder eller segelduk, guttasyn-förkläden, tåliga förkläden mot fett, alkalier, oljor och syror, snygga förkläden för restaurang, service osv., från hantverk till gastronomi - här kan alla hitta rätt förkläde för de individuella behoven. Särskilt inom restaurang har engelbert strauss ett spännande utbud, med mångfald i färger och modeller. Exempelvis finns det bland serveringspersonal så populära slitsförklädet i elva olika färger. Sidoslitsen ger den nödvändiga rörelsefriheten. Passande därtill har engelbert strauss bekväma t-shirts, skjortor och blusvarianter för dam och herr. Och accessoarerna, som servitörbörsar, flugor, slipsar och matchande arbetsskor skapar en perfekt harmoni.

Förkläden för gastronomi och restaurang

Inom gastronomin är det de anställda som är flaggskeppen i företaget. Kreativitet och originalitet: husets kreationer skall helst återspeglas även i företagsidentiteten. En harmonisk färgskala, anpassad till den individuella stilen, ger ett mycket effektivt och bestående intryck. Sportigt, elegant, originellt eller klassiskt? Olika nyanser väcker olika känslor. Medan jordfärger och kombinationer av dessa klassificeras som elegant, ser äppelgrönt, orange, azurblått och citron fräscht, ungdomligt och sportigt ut. Med 24 färger på skjortor och 13 färger på förkläden, garanterar engelbert strauss en idealisk basis för en unik look. Och utbudet av special arbetskläder för dam skapar enorma möjligheter till enhetlighet på personalkläderna.

Förkläden i perfekt kombination med engelbert strauss kockkläder

Vid profileringen av ett företag spelar också trivselfaktorn en avgörande roll. Identiteten är viktig, så även aspekterna skötsel, komfort och personliga preferenser - dels vid direktkontakten i bemötandet av gästen, dels "bakom kulisserna" ute i köket. För kockar och kökspersonal har hygienen första prioritet, men även komforten är nog så viktig. Här övertygar kockjackan "Cannes" och kockbyxorna "Dijon". Hemligheten ligger i fibrerna: engelbert strauss satsar på komfort och använder Lycra® T400® i dessa plagg. Den högteknologiska fibern uppfyller de höga kraven inom restaurangbranschen i fråga om komfort, varaktig passform och fukttransport. Den avslappnade stretchdelen ger större rörlighet och en förbättrad komfort, och även utseendet påverkas positivt. Det välkända "hänget" runt armbågen på kockjackan och på kockbyxornas knän förhindras av fiberns enorma återfjädringsegenskaper. "Cannes" och "Dijon" är så gott som skrynkelfriga och skapar ett snyggt och prydligt utseende, en viktig aspekt särskilt i köket. Passande accessoarer finns också: franska kockmössor i vitt och svart, knappar i pepita-design och trekantssnibbar i åtta olika färger skapar en mycket harmonisk helhetsbild. Och klassikerna får inte fattas i programmet: den typiska vita kockmössan, de färgstarka båtmössorna och de populära kock- och bagarbyxorna i pepitarutigt är en integrerad del inom gastronomin.

Mer om temat

tillbaka