Menyn Produkter
sv en

Rengöringsset Irma II

Pris inkl. moms
plus fraktavgifter

Fraktavgiften av engelbert strauss


Vi levererar gratis fr.o.m. ett ordervärde på 1 250,00 SEK (inkl. moms). Om ordervärdet är lägre är leveranskostnaderna endast 73,75 SEK (inkl. moms).

I allmänhet övertar engelbert strauss förpackningskostnaderna.

1 873,75 SEK
( inkl. moms | exkl. moms )

från 3 Styck: 1 748,75

Artikel-nr.: 1513107
Leveranstiden är ca 4–7
arbetsdagar
Tips

Den angivna leveranstiden i arbetsdagar tar inte hänsyn till veckoslut och helgdagar. Vilken tidpunkt varan levereras beror på vald betalningstyp.

Vid förskottsbetalning får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) när betalningen har erlagts.

Vid postförskott och faktura får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) efter det att vi har fått din beställning.

Om varan ska broderas, få påtryck eller göras om på något annat sätt enligt dina anvisningar görs en överenskommelse om tid för leverans i varje enskilt fall.

Förstklassig städvagn med två 25-liters hjulhinkar, en högkvalitativ press, 50 cm fällbart fäste med innovativ upprätthållningsfunktion, skaft (justerbart från 80 cm till 150 cm) och tre moppdukar. Tack vare dubbelhinkprincipen hålls moppvatten och upptaget smutsvatten separerade. Bygeln kan monteras på båda sidor. Moppfäste och krokar kan enkelt sättas fast på sidan och byta plats om det behövs. Den extremt stabila och lätta plastramen är lämplig för professionella rengöringsuppgifter. Inklusive: 50 cm fällbart fäste, skaft, 3 moppdukar "Natur".