Menyn Produkter
sv en

tesa-vävtejp 4662, silver

Pris inkl. moms
plus fraktavgifter

Fraktavgiften av engelbert strauss


Vi levererar gratis fr.o.m. ett ordervärde på 1 250,00 SEK (inkl. moms). Om ordervärdet är lägre är leveranskostnaderna endast 73,75 SEK (inkl. moms).

I allmänhet övertar engelbert strauss förpackningskostnaderna.

67,50 SEK
( inkl. moms | exkl. moms )
Grundpris: 1,35/Meter

från 6 Styck: 61,25  | Grundpris: 1,23/Meter

från 24 Styck: 56,25  | Grundpris: 1,13/Meter

från 96 Styck: 52,50  | Grundpris: 1,05/Meter

Artikel-nr.: 3946625
Leveranstiden är ca 4–6
arbetsdagar
Tips

Den angivna leveranstiden i arbetsdagar tar inte hänsyn till veckoslut och helgdagar. Vilken tidpunkt varan levereras beror på vald betalningstyp.

Vid förskottsbetalning får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) när betalningen har erlagts.

Vid postförskott och faktura får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) efter det att vi har fått din beställning.

Om varan ska broderas, få påtryck eller göras om på något annat sätt enligt dina anvisningar görs en överenskommelse om tid för leverans i varje enskilt fall.

Allroundtejp bestående av en mesh-polyetylen/bomullsväv och en klistermassa av naturkautschuk. Vattentät och kortfristigt temperaturbeständig upp till 95 °C. Den flexibla och följsamma tejpen är tack vare sin utmärkta vidhäftningsförmåga lämplig även för ojämna och dammiga underlag (t.ex. murverk, trä).


Bredd: 48 mm
Längd: 50 m


Användningsområden: tätning av rör och ledningar, fastsättning och hoplimning av presenningar och skyddsfolier, idealisk för användning på puts och murverk eller för buntning, fixering, förslutning, packning etc.


OBS: våra användningsrekommendationer baseras på praktiska erfarenheter. Eftersom användningsförhållandena alltid varierar, rekommenderar vi att man testar tejpens lämplighet på underlaget!