Menyn Produkter
sv en

Handrengöringsgel Dreumex Expert

Pris inkl. moms
plus fraktavgifter

Fraktavgiften av engelbert strauss


Vi levererar gratis fr.o.m. ett ordervärde på 1 250,00 SEK (inkl. moms). Om ordervärdet är lägre är leveranskostnaderna endast 73,75 SEK (inkl. moms).

I allmänhet övertar engelbert strauss förpackningskostnaderna.

148,75 SEK
( inkl. moms | exkl. moms )

från 6 Styck: 141,25

från 12 Styck: 125,00

Artikel-nr.: 1898010
Leveranstiden är ca 4–6
arbetsdagar
Tips

Den angivna leveranstiden i arbetsdagar tar inte hänsyn till veckoslut och helgdagar. Vilken tidpunkt varan levereras beror på vald betalningstyp.

Vid förskottsbetalning får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) när betalningen har erlagts.

Vid postförskott och faktura får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) efter det att vi har fått din beställning.

Om varan ska broderas, få påtryck eller göras om på något annat sätt enligt dina anvisningar görs en överenskommelse om tid för leverans i varje enskilt fall.

Professionell, lösningsmedelfri handrengörare med mikrorivmedel för extrem försmutsning som t.ex. färg, bläck, lim, lack och tätningsmedel. Genom det speciella receptet baserat på dubbelbasiskt ester lämpar sig handrengöraren speciellt för försmutsningar som de förekommer i karosseribygge, hantverk, tryck- och färgindustrin. Genom det hudvänliga mikrorivmedlet såsom vitamin B5 och E ger handrengöraren dessutom en hälsosam och mjuk hud.


Innehåll: 1.000 ml