Menyn Produkter
sv en

PVC-trikå handskar Grip

Pris inkl. moms
plus fraktavgifter

Fraktavgiften av engelbert strauss


Vi levererar gratis fr.o.m. ett ordervärde på 1 250,00 SEK (inkl. moms). Om ordervärdet är lägre är leveranskostnaderna endast 73,75 SEK (inkl. moms).

I allmänhet övertar engelbert strauss förpackningskostnaderna.

16,25 SEK
( inkl. moms | exkl. moms )

från 12 Par: 15,00

från 120 Par: 12,50

från 600 Par: 11,25


6

Storlek: 6
Artikel-nr.: 7612886
Leveranstiden är ca 4–6
arbetsdagar
Tips

Den angivna leveranstiden i arbetsdagar tar inte hänsyn till veckoslut och helgdagar. Vilken tidpunkt varan levereras beror på vald betalningstyp.

Vid förskottsbetalning får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) när betalningen har erlagts.

Vid postförskott och faktura får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) efter det att vi har fått din beställning.

Om varan ska broderas, få påtryck eller göras om på något annat sätt enligt dina anvisningar görs en överenskommelse om tid för leverans i varje enskilt fall.

  • bomullshandskar med bra passform
  • utmärkt grepp tack vare PVC-noppor på insidan av handen
  • med trikåsöm för bättre hållbarhet
  • användningsområden: passar perfekt för alla torra arbeten, som kräver fngerkänsla och speciellt för hantering av känsliga ytor
  • längd: ca 24 cm
Textilhandskar

Känsliga material kräver precision. Just textilhandskar skyddar både händer och produkter optimalt. Det bomullsbaserade materialet är mjukt mot huden och håller händerna torra tack vare sin andningsaktivitet. Just trikåhandskar är populära som underhandskar. Frottéhandskar ger händerna behaglig värme.