Menyn Produkter
sv en

Tencel-arbetsrock Sophie

Pris inkl. moms
plus fraktavgifter

Fraktavgiften av engelbert strauss


Vi levererar gratis fr.o.m. ett ordervärde på 1 250,00 SEK (inkl. moms). Om ordervärdet är lägre är leveranskostnaderna endast 73,75 SEK (inkl. moms).

I allmänhet övertar engelbert strauss förpackningskostnaderna.

398,75 SEK
( inkl. moms | exkl. moms )

från 5 Styck: 386,25

från 20 Styck: 373,75


36
38
40
42
44
46
48

Storlek: Dam 36
Storleksbedömning:
mindre passande större
Artikel-nr.: 81046
Leveranstiden är ca 8–10
arbetsdagar
Tips

Den angivna leveranstiden i arbetsdagar tar inte hänsyn till veckoslut och helgdagar. Vilken tidpunkt varan levereras beror på vald betalningstyp.

Vid förskottsbetalning får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) när betalningen har erlagts.

Vid postförskott och faktura får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) efter det att vi har fått din beställning.

Om varan ska broderas, få påtryck eller göras om på något annat sätt enligt dina anvisningar görs en överenskommelse om tid för leverans i varje enskilt fall.

Förstklassig damkappa med dolda tryckknappsslå. En snygg accent utgörs av den synliga tryckknappen vid kragen. Praktiskt utförande med två sidfickor, bröstficka och två gångslitsar bak som ger maximal rörelsefrihet.
Längd i stl. 38: ca 100 cm.


Material: 50 % polyester / 50 % lyocell (Tencel®).
kan tvättas i 95 °C.


Tencel®
Tencel® ger högsta komfort: Fibrerna är mycket mjuka, absorberar fukt och skrynklas inte så lätt, något som återspeglas i den behagligt glatta strukturen hos textilierna. Det ger också ett tilltalande intryck.