Verktyg & Tillbehör

Kapskiva bearbetning av rostfritt stål/stål INOX

Pris inkl. moms
plus fraktavgifter

Fraktavgiften av engelbert strauss


Vi levererar gratis fr.o.m. ett ordervärde på 1 250,00 SEK (inkl. moms). Om ordervärdet är lägre är leveranskostnaderna endast 73,75 SEK (inkl. moms).

I allmänhet övertar engelbert strauss förpackningskostnaderna.

REA
-34%
istället för 28,75 SEK
bara
18,75 SEK
( inkl. moms | exkl. moms )
Ø 115
Ø 125
Utförande: Ø 115
Artikel-nr.: 5514152
Leveranstiden är ca 3–5
arbetsdagar
Tips

Den angivna leveranstiden i arbetsdagar tar inte hänsyn till veckoslut och helgdagar. Vilken tidpunkt varan levereras beror på vald betalningstyp.

Vid förskottsbetalning får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) när betalningen har erlagts.

Vid postförskott och faktura får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) efter det att vi har fått din beställning.

Om varan ska broderas, få påtryck eller göras om på något annat sätt enligt dina anvisningar görs en överenskommelse om tid för leverans i varje enskilt fall.

Restposten

Oslagbart profilverktyg för krävande uppgifter, vid bearbetning av tunn plåt (upp till max. 2,5 mm materialtjocklek). Klart hårdare och kraftigare än konventionella kapskivor, gör att det smala snittet kräver mindre tryck. Minskad värmeutveckling vid kapningen, förhindrar anlöpning av arbetsstycket samt materialskevhet, KWU-godkännande.


Användande: Rost- och syrabeständiga stålsorter, plastbelagda och höghållfasta plåtar, höglegerade och höghållfasta stålsorter.


Form 42
Ø 115 x tjocklek 0,8 x diameter 22,23


max. arbetshastighet 80 m/sek.