Verktyg & Tillbehör

Lamellslipskiva för rostfritt stål/stål INOX

Pris inkl. moms
plus fraktavgifter

Fraktavgiften av engelbert strauss


Vi levererar gratis fr.o.m. ett ordervärde på 1 250,00 SEK (inkl. moms). Om ordervärdet är lägre är leveranskostnaderna endast 73,75 SEK (inkl. moms).

I allmänhet övertar engelbert strauss förpackningskostnaderna.

REA
-21%
istället för 28,75 SEK
bara
22,50 SEK
( inkl. moms | exkl. moms )
Ø 115, korn 60
Utförande: Ø 115, korn 60
Artikel-nr.: 5514093
Leveranstiden är ca 3–5
arbetsdagar
Tips

Den angivna leveranstiden i arbetsdagar tar inte hänsyn till veckoslut och helgdagar. Vilken tidpunkt varan levereras beror på vald betalningstyp.

Vid förskottsbetalning får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) när betalningen har erlagts.

Vid postförskott och faktura får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) efter det att vi har fått din beställning.

Om varan ska broderas, få påtryck eller göras om på något annat sätt enligt dina anvisningar görs en överenskommelse om tid för leverans i varje enskilt fall.

Restposten

Sned lamellslipskiva med fiberduksplatta. Slipkorn: förstklassig zirkonkorund, järn- och svavelfri, extremt lång brukstid för alla järnmaterial, gjutgods, icke-järn-metaller, plaster, lacker och trä.


Användning Putsning av svetsfogar, avgradning, tillfasning, rostborttagning, förarbete inför lackering av karosser, maskiner, kopplingsskåp, behållartillverkning, GFK, slipning av träytor såsom parkett eller möbler.


Form rak
Ø 115 x diameter 22,23, korn 60


max. arbetshastighet 80 m/sek.