Menyn Produkter
sv en
Jämförlistor
Produktjämförelse
4 / 4 artikel
max. antal för denna kategori nådd!
Ta bort minst en artikel ur kategorin för att lägga till andra.
Jämförlistor
Produktjämförelse
lades till jämförelselista.
Lägg till artikel
För att kunna jämföra produkter måste de läggas till jämförelselistan.
Jämförlistor
Produktjämförelse

Knädynor

Pris inkl. moms
648,75 SEK
( inkl. moms | exkl. moms )

från 3 Par: 611,25

från 10 Par: 561,25

Artikel-nr.: 8371600
Leveranstiden är ca 3–5
arbetsdagar
Tips

Den angivna leveranstiden i arbetsdagar tar inte hänsyn till veckoslut och helgdagar. Vilken tidpunkt varan levereras beror på vald betalningstyp.

Vid förskottsbetalning får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) när betalningen har erlagts.

Vid postförskott och faktura får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) efter det att vi har fått din beställning.

Om varan ska broderas, få påtryck eller göras om på något annat sätt enligt dina anvisningar görs en överenskommelse om tid för leverans i varje enskilt fall.

Enligt DIN EN 14404:2004, PSA typ 1. Skyddar och skonar knäna! Knäskyddskuddarna har utvecklats i samarbete med utskottet "personliga skyddsutrustningar" vid huvudförbundet för de kommersiella yrkesorganisationerna. Genom konstruktionen som vridfjäderelement (optimerad tryckfördelning) och den särskilda materialsammansättningen (PUR med Micro-Air-dämpning) skonas knälederna märkbart och ledbanden avlastas - följdskador förebyggs effektivt! Knäskyddskudden fixeras enkelt nedanför knäleden med ett kardborrband, snabbt och säkert. Den ger med ett mycket enkelt handgrepp en optimal rörelsefrihet. Tack vare den stora och elastiska ytan förhindras märken på mjuka golvmaterial. Kudden ger dessutom skydd mot fukt och smuts, och är lätt att rengöra. En investering i hälsan som verkligen lönar sig!


Tips: Kardborrbanden kan även levereras för sig som reserv.