Kockjacka


Kockjackor e.s. kort rock base
Kockjackor softshelljacka e.s.fusion
Kockjackor arbetsjacka långärmad e.s.fusion, dam
Kockjackor e.s. kort rock avant
Kockjackor arbetsjacka långärmad e.s.fusion
Betalsätt

PayPal
Kreditkort
Förskottsbetalning
Faktura
Directbetalning

Returer - snabbt & okomplicerat

Retur och byte: Enkelt och snabbt! I varje paket ligger en retursedel som detaljerat beskriver returen och bytet. Lägg retursedeln komplett ifylld i paketet och skicka båda till:

engelbert strauss AB

Maskingatan 6

274 30 Skurup

Din logotyp, där den syns bäst

För ett professionellt intryck: din logotyp där den syns bäst!

Vi profilerar företagets arbetskläder med förstklassigt tryck och broderi – direkt i en och samma beställning! Namnbroderi eller logotypförädling: gör verklighet av dina idéer tillsammans med oss och skapa din egen professionella företagsprofil!

Långa kollektionslöptider

Våra genomgående kollektioner kan levereras i ett flertal år. Dra nytta av det, och försäkra dig om professionell företagsprofilering på lång sikt.

I likhet med modulsystem kan våra produkter kombineras med varandra och säsongsbetonade färgaccenter stimulerar till en ny look, med bibehållen enhetlighet.

Kockjackor från engelbert strauss


Typiska kockjackor hör historien till - engelbert strauss omtolkar begreppet helt!

Man äter även med ögonen - att kockarna ger ett rent och propert intryck är mycket viktigt för gästernas välbefinnande. Men det gäller inte bara kockarna utan all kökspersonal. Därför erbjuder engelbert strauss kockjackor som förenar högsta funktionalitet med kärlek till detaljerna samt sportig och dynamisk design.

Kockjackor förenar tradition med nytänkande

Kockjackan e.s.fusion förenar tradition med nytänkande: det traditionella glencheck-mönstret med sin tåliga bikakestruktur skyddar mot smuts. Färgmångfalden som engelbert strauss erbjuder är modern och fräsch. Rubin med vita och mörkblå accenter är en ny variant för t.ex. charkuteristens kockjacka. Med kombinationen kastanj och vit vaxkakestruktur kan kockjackan också bäras i bageri eller på kaféer.

Kockjacka och kockbyxa lätt att kombinera

Kockjackan finns som kortärmad, trekvartsärmad och långärmad variant - en bra kombination med en engelbert strauss kockbyxa. Smarta detaljer såsom underarmsventilation med blixtlås, två vertikala veck enligt dragspelsprincipen med eazyfit klimatteknik och en horisontell slits bak gör kockjackan till en riktig favorit. Men det finns ytterligare modeller av kockjackor att upptäcka hos engelbert strauss. I specialshopen för kockar presenterar engelbert strauss ett brett sortiment. Kockjackan Darla är specialutvecklad för dam och har en uttalat feminin passform.

Kockjackor i stor färgmångfald

För kockar som tycker om det lite färggladare: med kockjackan Colour sätter du färg på köket utan att måla om! Dessa eleganta kockjackor finns inte bara i traditionellt svart, utan även i rött och bordeaux. Med ståkrage, Wien-sömmar, bröstficka och ventilationshål under armarna blir dessa kockjackor till absoluta favoriter. Passande till kockjackorna erbjuder online-butiken hos engelbert strauss även ett flertal snygga kockbyxor: t.ex. Toulouse i ädelt svart. Vi har även rätta skor i vårt utbud. Accessoarer som kockmössa, kulknappar och tryckknappar får naturligtvis inte fattas och de kan kombineras med de snygga kockkläderna från engelbert strauss.

Mer om temat

tillbaka