Kockkläder med ny funktioner från engelbert strauss


Kockkläder Kockjacka arbetsjacka denim raw e.s.fusion, herrar
Kockkläder Kockjacka arbetsjacka stripe e.s.fusion, herrar
Kockkläder Softshelljacka e.s.fusion
Kockkläder Arbetsjacka långärmad e.s.fusion, dam
Kockkläder Arbetsjacka långärmad e.s.fusion, dam
Betalsätt

PayPal
Kreditkort
Förskottsbetalning
Faktura
Directbetalning

Returer - snabbt & okomplicerat

Retur och byte: Enkelt och snabbt! I varje paket ligger en retursedel som detaljerat beskriver returen och bytet. Lägg retursedeln komplett ifylld i paketet och skicka båda till:

engelbert strauss AB

Maskingatan 6

274 30 Skurup

Din logotyp, där den syns bäst

För ett professionellt intryck: din logotyp där den syns bäst!

Vi profilerar företagets arbetskläder med förstklassigt tryck och broderi – direkt i en och samma beställning! Namnbroderi eller logotypförädling: gör verklighet av dina idéer tillsammans med oss och skapa din egen professionella företagsprofil!

Långa kollektionslöptider

Våra genomgående kollektioner kan levereras i ett flertal år. Dra nytta av det, och försäkra dig om professionell företagsprofilering på lång sikt.

I likhet med modulsystem kan våra produkter kombineras med varandra och säsongsbetonade färgaccenter stimulerar till en ny look, med bibehållen enhetlighet.

Innovativa kockkläder


När det gäller att ge ett intryck av företaget spelar även trivseln en viktig roll. Förutom aspekterna Cl, hygien och skötsel skall kockkläderna vara bekväma och ta hänsyn till personlig smak - både vid serveringen, i direktkontakt med gästen, såväl som "bakom kulisserna", i köket. Bland kockar och kökspersonal står hygienen i främsta rummet men komforten hos kockplaggen är nog så viktig. Kockkollektionen från engelbert strauss består av kockjackor, kockbyxor, överdragsplagg och förkläden, för dam och herr i särskilda skärningar.

Kockkläder - i helt ny tolkning

Kockkollektionen e.s.fusions highlight är snygga kockjacka av flexibla material, med stretch- och ventilationsisättningar i ryggen. Kockjackorna finns i enfärgat eller i det välkända rutmönstret. Plaggen har många detaljer och elastiska material, i kombination med en sportig design.

Rygg- och underarmsventilation ger kollektionen svalka under varma arbetspass. Hightech-fibrerna uppfyller de höga kraven inom restaurang vad gäller komfort, passform och fukttransport. Det bekväma stretchmaterialet i plaggen ger mer rörelsefrihet och bättre komfort - och plaggen är snygga att se på. Det kända "stretchandet" av kockjackor inom armbågar och kockbyxornas knäområden förhindras av fibrerna. Kockkläderna garanterar därför ett tilltalande yttre och det är speciellt viktigt i köket. Det finns passande accessoarer: Kockmössa i olika färger, byxrockar för damer, bandanas och tunikor finns i matchande färger. Även klassikerna saknas ej i utbudet av kockkläder: de typiska vita kockmössorna, färgglada tyger och de omtyckta kock- och bagarbyxorna i pepita-ruter kan ej tänkas bort från restaurangbranschen.

Mer om temat

tillbaka