Läkarrock & Vårdtunika


Läkarrock & Vårdtunika Arbetsshirt e.s.cotton stripe
Läkarrock & Vårdtunika e.s. arbetstunika print
Läkarrock & Vårdtunika e.s. arbetstunika print
Läkarrock & Vårdtunika e.s. arbetstunika avant
Läkarrock & Vårdtunika e.s. arbetstunika avant
Betalsätt

PayPal
Kreditkort
Förskottsbetalning
Faktura
Directbetalning

Returer - snabbt & okomplicerat

Retur och byte: Enkelt och snabbt! I varje paket ligger en retursedel som detaljerat beskriver returen och bytet. Lägg retursedeln komplett ifylld i paketet och skicka båda till:

engelbert strauss AB

Maskingatan 6

274 30 Skurup

Din logotyp, där den syns bäst

För ett professionellt intryck: din logotyp där den syns bäst!

Vi profilerar företagets arbetskläder med förstklassigt tryck och broderi – direkt i en och samma beställning! Namnbroderi eller logotypförädling: gör verklighet av dina idéer tillsammans med oss och skapa din egen professionella företagsprofil!

Långa kollektionslöptider

Våra genomgående kollektioner kan levereras i ett flertal år. Dra nytta av det, och försäkra dig om professionell företagsprofilering på lång sikt.

I likhet med modulsystem kan våra produkter kombineras med varandra och säsongsbetonade färgaccenter stimulerar till en ny look, med bibehållen enhetlighet.

Arbetskläder från engelbert strauss

sortera

Läkarrock och tunika - klassiker på läkarmottagningar och i vården


När det gäller sjukvårdsplagg anses läkarrock och tunikor vara absoluta klassiker. På läkarmottagningar och inom vården är den vita läkarrocken fortfarande det mest omtyckta klädesplagget och den förmedlar dessutom ett hygieniskt intryck. Men vårdplagg skall också vara snygga. Speciellt för hälsosektorn erbjuder engelbert strauss ett flertal arbetsrockar, tunikor och överdragsplagg för en dynamisk look.

Ett kraftfullt intryck med läkarrockar från engelbert strauss

I vårdsektorn läggs allt större vikt på en behaglig atmosfär. I läkarrockar från engelbert strauss trivs man - och det visar man gärna. Hittills har läkare inte haft något särskilt stort utbud av läkarrockar - de flesta har varit vita. Men tiderna förändras - med läkarrockar och tunikor skapar engelbert strauss en möjlighet att gestalta läkartillvaron på nytt med en dynamisk team-look. Många kombinationsmöjligheter med läkarrockar, arbetsrockar, överdragsplagg, tunikor och praktiska arbetsbyxor garanterar en individuell look. Logotypen står för enhetlighet.

Arbetskläder för läkare i ny design

Tunikor bärs huvudsakligen inom vården och på läkarmottagningar. Ursprungligen avsågs en trekvartslång damblus. Normalt är en tunika en sluten kortärmad skjorta med v-ringning. engelbert strauss har givit arbetskläderna för läkar- och vårdpersonal en helt ny design.

Vårdtunika med fina detaljer

Tack vare de elastiska materialen är de nya tunikorna mycket tåliga och lättskötta. Materialet tillåter tvätt i hög temperatur, ett måste av hygienskäl. Fina detaljer som ventilationsslitsar i sidan och ryggen gör tunikorna till bekväma arbetsplagg. Easyfit climate-teknologin fungerar som stretch i ryggen och ventilation samtidigt. Blixtlås i sidorna garanterar dessutom att tunikan kan tas på och av mycket enkelt. En mängd färger att välja på ger en individuell look i vårdvardagen. Tunikorna erbjuder alltså högsta funktionalitet i kombination med en unik design. Med läkarrockar, arbetsrockar och tunikor från engelbert strauss är man alltid på den säkra sidan.

Mer om temat

tillbaka