Menyn Produkter
sv en
Jämförlistor
Produktjämförelse
4 / 4 artikel
max. antal för denna kategori nådd!
Ta bort minst en artikel ur kategorin för att lägga till andra.
Jämförlistor
Produktjämförelse
lades till jämförelselista.
Lägg till artikel
För att kunna jämföra produkter måste de läggas till jämförelselistan.
Jämförlistor
Produktjämförelse

e.s. konförsänkarsats HSS ultimate

Pris inkl. moms
plus fraktavgifter

Fraktavgiften av Engelbert Strauss


Vi levererar gratis fr.o.m. ett ordervärde på 1 250,00 SEK (inkl. moms). Om ordervärdet är lägre är leveranskostnaderna endast 73,75 SEK (inkl. moms).

I allmänhet övertar Engelbert Strauss förpackningskostnaderna.

1 123,75 SEK
( inkl. moms | exkl. moms )

från 3 Styck: 1 061,25

från 6 Styck: 998,75

Artikel-nr.: 5509730
Leveranstiden är ca 3–5
arbetsdagar
Tips

Den angivna leveranstiden i arbetsdagar tar inte hänsyn till veckoslut och helgdagar. Vilken tidpunkt varan levereras beror på vald betalningstyp.

Vid förskottsbetalning får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) när betalningen har erlagts.

Vid postförskott och faktura får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) efter det att vi har fått din beställning.

Om varan ska broderas, få påtryck eller göras om på något annat sätt enligt dina anvisningar görs en överenskommelse om tid för leverans i varje enskilt fall.

Den blanka, högerskärande HSS-konförsänkaren enligt DIN 335form C 90 med 3-kantsskaft (för användning i batteridrivna borrmaskiner) och 3 skär, imponerar med briljanta prestanda i så gott som alla material. Den levererar en optimal sänkbild och övertygar med mycket god spånbortförsel. Extremt jämn körning, gör konförsänkaren sitt arbete 30% snabbare än konventionella konförsänkare och kräver ändå betydligt mindre matningskraft. Med upp till 60% längre brukstid är den det perfekta verktyget för professionell användning.


Innehåll 6 delar i högkvalitativ plastlåda:
6,3 - 8,3 - 10,4 - 12,4 - 16,5 - 20,5 mm Ø


Made in Germany


e.s. HSS käglesänkare ultimate


Upp till 60 % längre verktygslängd


Imponerar med bästa prestanda i applikationer i nästan alla material. Det skapar enkelt en optimalt sänkbild och övertygar genom idealiskt spånavlägsnande. Med extremt jämn körning, arbetar försänkaren med sitt arbete 30% snabbare än konventionella sänkare och kräver ändå betydligt mindre matningskraft.

Industriell kvalitet från tysk produktion


REVOLUTIONÄR SPÄNNINGSGEOMETRISpeciellt utvecklade spännparametrar som spånvinkel, övergångsradie såsom den extra breda spännspåret säkerställer optimal spån- och värmeborttagning och möjliggör sålunda mycket hög slitstyrka. Dessutom motverkar den nya geometrin materialsvetsningar och minskar sänkkraften enormt.

OPTIMERAD VARIABEL BAKSLIPNING


Den specialutvecklade, variabelt rörliga bakslipningen ger en mycket lugn sänkningsprocess. Detta ger en optimal ytkvalitet och garanterar därmed bästa möjliga sänkningsresultat.

3-YTSKAFT
Förhindrar glidning av försänkningen i borrklacken, vilket gör den idealisk för användning med handhållna borrmaskiner.