Dessa profiler kan man lita på – och det i varje terräng! Glatt, lerigt, vått, isigt: VIBRAM utvecklar sulor för de extremaste situationerna. Med extremt bra grepp och excellent traktion. Precis rätt fundament för våra arbetsskor! Perfekt hållning, perfekt kontroll, perfekt dämpning.

Genomtrampssäker, robust och med flexibel VIBRAM-profil – det kännetecknar den nya skyddsskon! Med förstklassigt fullnarvläder av nöt och nästan helt utan sömmar.

De perfekta yrkesskorna vintertid! Varmfodrade, av förstklassigt fullnarvläder av nöt och med VIBRAM Arctic Grip-sula (SRC) med mycket bra grepp – t.o.m. på våt is!

Denna skyddssko är tillverkad av förstklassig mikrofiber och har en Vibram-sula med mycket bra grepp och halkskydd. Perfekt för leriga, hala och våta ytor.

Vattentäta, vindtäta och andningsaktiva - dessa yrkesskor är ett perfekt allroundpaket för regniga och oförutsägbara höstdagar.

Stövlar gjorda för vatten: neoprenstövlar tillverkade av 100% vattentätt ovanmaterial i två varianter - mid och high.

Barnstövlarna Fides håller fötterna torra; dessutom varma tack vare det behagliga neoprenskaftet! Vattentätt gummi med textilfoder, sula med bra grepp. Perfekt för våta och kalla dagar!