Sjungande sågblad, massiva bjälkar, flygande spån: naturmaterialet trä har alltid förknippats med hantverk - och upplever idag en renässans! För alla som skapar verkliga mästerverk av trä med hjärta och passion: dessa shirts är bara för er!

Att uppnå otroliga saker, bemästra nya utmaningar varje dag, ofta i extrema väderförhållanden - byggjobbarna är gjorda av ett hårt virke, och dessa mission-shirts visar att ingenting är omöjligt.
De ser till att saker och ting fungerar, de hittar lösningar där andra misslyckas - yrkesgruppen mekaniker hjälper oss i vardagen. Här behövs kläder som klarar arbetsuppgifterna, även de extrema.
Finsnickeri, inredning eller ytfinish - med individuella idéer och koncept förvandlar målare varje inredning till något unikt och skapar utrymme för vackra platser där man kan trivas. Här är shirtsen som hyllar dessa vardagshjältar!
En idyllisk plats, en harmonisk bild mitt i naturen och ofta skapad ur ingenting. De gör det omöjliga möjligt varje dag, trädgårdsanläggarna och markarbetarna. Dessa shirts och sweattröjor klär en yrkesgrupp som gör verklighet av idéer.
Jordbruk är passion. Från sofistikerad teknik till robusta aktiviteter utomhus. Man jobbar med elementen varje dag - och ibland emot dem: det kräver shirts som visar att extrema arbetsuppgifter utförs inte bara i rymden, utan också här på jorden.
Vatten är deras element - att sätta sig in i en mängd olika tekniker, lösa till synes hopplösa situationer, varje dag: så ser vardagen ut för installatörer, VVS-are och rörmokare. Den nya shirten mission passar väl in för den här yrkesgruppen.

Tillbaka till 90-talet med work'n'play: verkliga legender från videospelsvärlden hedras i tuffa retrofärger på de nya shirtsen! Gamer eller hantverkare - här förenas de coola egenskaperna, och klädseln kommer garanterat att nå nästa (stil-)nivå!

Menyn Produkter
sv en
Jämförlistor
Produktjämförelse
4 / 4 artikel
max. antal för denna kategori nådd!
Ta bort minst en artikel ur kategorin för att lägga till andra.
Jämförlistor
Produktjämförelse
lades till jämförelselista.
Lägg till artikel
För att kunna jämföra produkter måste de läggas till jämförelselistan.
Jämförlistor
Produktjämförelse