engelbert strauss


ROBUST, STABILT & BEKVÄMT - Upptäck alla nyheter för våren/sommaren 2017

Vi är ett ledande postorderföretag inom professionella arbetskläder och arbetsskydd i Europa. Med närmare 30 000 artiklar i kategorierna yrkeskläder, arbetsskor, arbetsskydd, verktyg och kontorsmaterial kan vi erbjuda och trygga våra kunder inom industri, hantverk och service allt de behöver i sitt dagliga arbete.

Med vår egen utveckling av produkter specialiserar vi oss på behoven i de olika branscherna och kan på så vis ifrån engelbert strauss erbjuda en total och optimal lösning för ditt individuella behov. I allt från arbetskläder till verktyg har vi ett brett sortimentet och kan leverera stora volymer inom väldigt kort tid. Via engelbert strauss huvudkontor i det hessiska Biebergemünd skickar vi våra e.s. produkter till hela Europa.

Kläder
Softshell arbetsjacka e.s. motion 2020
Funktions arbetsbyxa e.s.dynashield
Dam funktions arbetsjacka e.s.dynashield
Arbetsshort e.s.motion 2020, dam

Arbetskläder från engelbert strauss

Arbetskläder som förenar funktion och design: det är kravet vi har på våra produkter. Vår entusiasm kring det vi gör känner man framförallt i utveckligen av våra egna arbetskläder. Vi säljer hela utstyrslar som passar till flera olika branscher. Dessa matchar våra grundkollektioner e.s. classic, e.s. image, e.s. active, e.s. prestige, e.s. motion, e.s. vision, e.s.dynashield och e.s. roughtough som ständigt designas, säsong för säsong. Vi utvecklar kontinuerligt nya matchande produkter för varje smak och ändamål att kombinera med våra kollektioner. På så vis erbjuder vi alltid våra kunder en perfekt förutsättning för en egen, indivudell stil med matchande företagsreklam.

Skor
e.s. O2 Arbetsskor Thebe
e.s. S3 Skyddsskor Zardik low
e.s. S1 Skyddslågskor Baham
e.s. S1P Skyddsskor Tolosa mid

Arbetsskor från engelbert strauss

Säkerhet, funktion, design - engelbert strauss erbjuder ett stort utbud av skor inom varje ändamål av säkerhetsklassade skor (S1-S5), skyddsskor och allroundskor. Utbudet av skor hos engelbert strauss passar de flesta branscherna. Att matcha dessa med vårt eget klädmärke, e.s., ger en möjlighet optimera företagets image – detta genom ett utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet! engelbert strauss skyddsskor övertygar när det kommer till komfort, säkerhet och design. I funktionen sätter vi gärna på membranteknologin av dryplexx som används i många av våra skomodeller.

Arbetsskydd
Arbetshandskar e.s.roughtough
e.s. alpinisthjälm
e.s. skyddsglasögon Araki
e.s. hörselskydd 1H

Arbetsskydd från engelbert strauss

Inga kompromisser när det gäller säkerhet. För den personliga säkerheten av våra kunder erbjuder vi på engelbert strauss ett flertal skyddsprodukter inom områdena huvud-/knä-/mun-/hörsel-/ögon- och fallskydd. Speciellt bra är vårt utbud på arbetshandskar. För att kunna matcha de specifika egenskaperna med kraven i arbetsvärlden, utvecklar vi inom områdena läder, vinter, montering, textil och latex egna handskar för den optimala användningen. Förutom den personliga skyddsutrustningen hör även första-hjälpen-material, förbandslådor och engångskläder till arbetsskydds-sortimentet av engelbert strauss.

Verktyg & Tillbehoer
Verktyg & Tillbehoer
Verktyg & Tillbehoer

Företagsbehov från engelbert strauss

Allt från en hand - allt i en beställning. Med sortimentskomplementerande produkter vill vi på engelbert strauss framför allt underlätta inköpet av alla våra hantverkskunder av medelstora företag. Förutom arbetskläder och skor erbjuder vi därför även verktyg och tillbehör för dagligt bruk. Förutom hand- och elverktyg hör även lim-/tätningsmaterial såsom produktavdelningen monteringsteknik, smådelssortiment och även rengöringsmedel till vårt breda sortiment på engelbert strauss. Förutom en matchad företagsutrustning får våra kunder samtidigt det viktiga tillbehöret för sina behov - och det i en beställning.

tillbaka