engelbert strauss


ROBUST, STABILT & BEKVÄMT - Upptäck alla nyheter för höst/vinter

Vi är ett ledande postorderföretag inom professionella arbetskläder och arbetsskydd i Europa. Med närmare 30 000 artiklar i kategorierna yrkeskläder, arbetsskor, arbetsskydd, verktyg och kontorsmaterial kan vi erbjuda och trygga våra kunder inom industri, hantverk och service allt de behöver i sitt dagliga arbete.

Med vår egen utveckling av produkter specialiserar vi oss på behoven i de olika branscherna och kan på så vis ifrån engelbert strauss erbjuda en total och optimal lösning för ditt individuella behov. I allt från arbetskläder till verktyg har vi ett brett sortimentet och kan leverera stora volymer inom väldigt kort tid. Via engelbert strauss huvudkontor i det hessiska Biebergemünd skickar vi våra e.s. produkter till hela Europa.

Kläder
Vinter funktions arbetsjacka e.s.dynashield
Vintermidjebyxa e.s. motion 2020
Vintermidjebyxa e.s. motion 2020
Funktionsoverall snow e.s.dynashield

Arbetskläder från engelbert strauss

Arbetskläder som förenar funktion och design: det är kravet vi har på våra produkter. Vår entusiasm kring det vi gör känner man framförallt i utveckligen av våra egna arbetskläder. Vi säljer hela utstyrslar som passar till flera olika branscher. Dessa matchar våra grundkollektioner e.s. classic, e.s. image, e.s. active, e.s. prestige, e.s. motion, e.s. vision, e.s. roughtough och e.s. dynashield som ständigt designas, säsong för säsong. Vi utvecklar kontinuerligt nya matchande produkter för varje smak och ändamål att kombinera med våra kollektioner. På så vis erbjuder vi alltid våra kunder en perfekt förutsättning för en egen, indivudell stil med matchande företagsreklam.

tillbaka