Funktionella reflexvästar


Varsel funktions väst e.s.motion 2020, dam
Reflexvästar e.s. motion
Betalsätt

PayPal
Kreditkort
Förskottsbetalning
Faktura
Directbetalning

Returer - snabbt & okomplicerat

Retur och byte: Enkelt och snabbt! I varje paket ligger en retursedel som detaljerat beskriver returen och bytet. Lägg retursedeln komplett ifylld i paketet och skicka båda till:

engelbert strauss AB

Maskingatan 6

274 30 Skurup

Din logotyp, där den syns bäst

För ett professionellt intryck: din logotyp där den syns bäst!

Vi profilerar företagets arbetskläder med förstklassigt tryck och broderi – direkt i en och samma beställning! Namnbroderi eller logotypförädling: gör verklighet av dina idéer tillsammans med oss och skapa din egen professionella företagsprofil!

Långa kollektionslöptider

Våra genomgående kollektioner kan levereras i ett flertal år. Dra nytta av det, och försäkra dig om professionell företagsprofilering på lång sikt.

I likhet med modulsystem kan våra produkter kombineras med varandra och säsongsbetonade färgaccenter stimulerar till en ny look, med bibehållen enhetlighet.

Reflexvästar för privat och kommersiellt bruk


I engelbert strauss online-shop bjuder vi på olika varianter av den klassiska reflexvästen under rubriken västar. Från standard reflexvästen från STONEKIT ända till premium-produkten för den kalla årstiden, reflexvästen softshellvästen e.s. motion vindtät, vattenavvisande och andningsaktiv bjuder Softshell-reflexvästar vid sidan om utmärkta skyddsegenskaper även på den bästa klimatkomforten. Speciellt viktigt för tillfälligt bruk rekommenderas medtagandet iav reflexvästen Basic i kommersiella fordon. De som behöver reflexvästar för permanent bruk t.ex. markeringsarbete tar gärna på sig reflexvästen 3M Scotchlite med sina högvärdiga reflexränder.

Därutöver finns även varsel-t-shirt, reflex-shorts, arbetsbyxor och vaddade reflex-jackor såsom klassiska yrkeskläder i varselfärger på engelbert strauss. Den permanenta användningen av varselkläder under den kalla årstiden kräver varselkydd som dessutom skyddar mot kyla och väder. Med reflexvästar av softshell-material bjuder engelbert strauss här på en sportigt-bekväm variant som skyddar mot inträngandet av kyla och tillfälligt mot väder. Reflexvästar med zipp-bar vaddering och mjuk fleecekrage är framför allt bra ackompanjemang för iskalla dagar.

Mer om temat

tillbaka