Menyn Produkter
sv en

Mikrofiberdukar MICRO 3000

5 Styck / Pack
Pris inkl. moms
plus fraktavgifter

Fraktavgiften av engelbert strauss


Vi levererar gratis fr.o.m. ett ordervärde på 1 250,00 SEK (inkl. moms). Om ordervärdet är lägre är leveranskostnaderna endast 73,75 SEK (inkl. moms).

I allmänhet övertar engelbert strauss förpackningskostnaderna.

123,75 SEK
( inkl. moms | exkl. moms )
färg: röd
Artikel-nr.: 1576150
Leveranstiden är ca 4–6
arbetsdagar
Tips

Den angivna leveranstiden i arbetsdagar tar inte hänsyn till veckoslut och helgdagar. Vilken tidpunkt varan levereras beror på vald betalningstyp.

Vid förskottsbetalning får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) när betalningen har erlagts.

Vid postförskott och faktura får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) efter det att vi har fått din beställning.

Om varan ska broderas, få påtryck eller göras om på något annat sätt enligt dina anvisningar görs en överenskommelse om tid för leverans i varje enskilt fall.

Oförstörbar proffskvalitet samt en hög absorption kännetecknar denna mikrofiberduk. Idealisk rengöring utan ränder av glatta och öppenporiga ytor.
Mått: ca 40 x 37 cm, 5-pack.
Tvättas i 95 °C.


Spara både rengöringsmedel och jobb!

  • kan användas på alla arbetsområden, extrem renlighet i kök, badrum och bostad
  • ren hygien: kokäkta upp till 95 °
  • de många fina mikrofibrerna löser smuts och fuktrester


Beroende på nedsmutsningsgraden kan man t.o.m arbeta utan rengöringsmedel. I torrt tillstånd är dessa mikrofiberdukar optimala som damm- och poleringsdukar. Smuts- och dammpartiklar dras till ytan genom statisk uppladdning av fibrerna. I fuktigt tillstånd binds vatten vid fiberytan, smutspartiklar upplöses och hålls fast genom fibrernas kapilläreffekt.