Restaurangkläder & Serveringskläder för högsta professionalitet i kök och servering


Restaurangkläder & servicekläder Arbetsshirt e.s.cotton stripe
Restaurangkläder & servicekläder Arbetsshirt e.s.cotton stripe
Restaurangkläder & servicekläder Överdragsförkläde e.s.fusion
Restaurangkläder & servicekläder Arbetsshirt e.s.cotton stripe
Restaurangkläder & servicekläder arbetsjacka långärmad e.s.fusion
Betalsätt

PayPal
Kreditkort
Förskottsbetalning
Faktura
Directbetalning

Returer - snabbt & okomplicerat

Retur och byte: Enkelt och snabbt! I varje paket ligger en retursedel som detaljerat beskriver returen och bytet. Lägg retursedeln komplett ifylld i paketet och skicka båda till:

engelbert strauss AB

Maskingatan 6

274 30 Skurup

Din logotyp, där den syns bäst

För ett professionellt intryck: din logotyp där den syns bäst!

Vi profilerar företagets arbetskläder med förstklassigt tryck och broderi – direkt i en och samma beställning! Namnbroderi eller logotypförädling: gör verklighet av dina idéer tillsammans med oss och skapa din egen professionella företagsprofil!

Långa kollektionslöptider

Våra genomgående kollektioner kan levereras i ett flertal år. Dra nytta av det, och försäkra dig om professionell företagsprofilering på lång sikt.

I likhet med modulsystem kan våra produkter kombineras med varandra och säsongsbetonade färgaccenter stimulerar till en ny look, med bibehållen enhetlighet.

Restaurangkläder & Servicekläder


Rätt yrkeskläder måste inte bara vara funktionella utan helst också vara snygga. I vanliga restaurangkläder saknas ofta kärleken till detaljerna. En utbytbar design bidrar inte bara till skapandet av en gemensam identitet. För alla som tycker om god smak levererar engelbert strauss passande restaurangkläder och servicekläder. Med erfarenheten och kompetensen från hantverket överför engelbert strauss attribut och funktion till såväl restaurang- som servicekläder. Detaljer och funktioner levererer ett mervärde av sällan skådat slag – i kombination med engelbert strauss logotypen står e.s.fusion kollektionen för högsta kvalitet och professionalitet.

Dynamiska servicekläder för den rätta kryddan

En viktig ingrediens för framgång inom restaurang och service är ett enhetligt intryck. Från kökspersonal, till bar och servering - allt skall fungera som kuggar i ett kugghjul. Det återspeglas även i klädseln med hjälp av restaurangkollektionen e.s.fusion. Servitörskläder, serveringsplagg eller kockkläder. Individuellt men ändå enhetligt: många kombinationsmöjligheter gör det möjligt att skapa unika mix-and-match-intryck. Den individuella logotypen och färgmatchningen ger den rätta lagkänslan.

Bästa komponenter och smarta detaljer i restaurangkläderna

Restaurangjackan e.s.fusion är en blandning av tradition och nytänkande: det traditionella glencheck-materialet i färger som kastanj och rubin ger en dynamiskt fräsch känsla bland engelbert strauss restaurang- & servicekläder. Men jackan passar inte bara kulinariska mästare - den ger även personalen i bar och servering ett tilltalande yttre.

Helt nytt – servicekläder från engelbert strauss

Passande till jackorna har engelbert strauss även förkläden. Detta har kanske inte alltid varit ett favoritplagg, men med lite optisk finess från engelbert strauss kan varje restaurang förbättra sin image. Med kärlek till detaljerna ger servicekläderna ett bestående intryck. Snittet anpassar sig ergonomiskt till servicebyxorna och passar perfekt till byxbenen. Damförklädet har dessutom en extra fin design. Med restaurang-beanin e.s.fusion eller med bandanan i passande design avrundas arbetskläderna inom restaurang och service - för en trevligare arbetsdag.

Mer om temat

tillbaka