Sågskyddsbyxa - Robusta snittskyddskläder


Sågskyddsbyxor skärskyddsmidjebyxa för skogsbruk e.s.vision cross
Betalsätt

PayPal
Kreditkort
Förskottsbetalning
Faktura
Directbetalning

Returer - snabbt & okomplicerat

Retur och byte: Enkelt och snabbt! I varje paket ligger en retursedel som detaljerat beskriver returen och bytet. Lägg retursedeln komplett ifylld i paketet och skicka båda till:

engelbert strauss AB

Maskingatan 6

274 30 Skurup

Din logotyp, där den syns bäst

För ett professionellt intryck: din logotyp där den syns bäst!

Vi profilerar företagets arbetskläder med förstklassigt tryck och broderi – direkt i en och samma beställning! Namnbroderi eller logotypförädling: gör verklighet av dina idéer tillsammans med oss och skapa din egen professionella företagsprofil!

Långa kollektionslöptider

Våra genomgående kollektioner kan levereras i ett flertal år. Dra nytta av det, och försäkra dig om professionell företagsprofilering på lång sikt.

I likhet med modulsystem kan våra produkter kombineras med varandra och säsongsbetonade färgaccenter stimulerar till en ny look, med bibehållen enhetlighet.

Sågskyddsbyxa - professionellt skydd i skogsarbetet


Sågskyddsbyxor som en nödvändig basutrustning

När man arbetar med motorsåg är det oundvikligt att ha på sig rätt säkerhetsutrustning för att skydda sig mot möjliga skador. Sågskyddsbyxan tillhör en nödvändig grundutrustning och skulle uppfylla flera funktioner. Framför allt är ett pålitligt skydd av benen viktigt när man har på sig en sågskyddsbyxa och arbetar med en motorsåg. Det inarbetade sågskyddsmaterialet blockerar sågen om denna skär i sönder yttertyget på sågskyddsbyxan och förhindrar så farliga skador. Detta sågskydd används i engelbert strauss skogsbrukskläder och utvecklas ständigt vidare. Förutom säkerheten som spelar en viktig roll är komforten av sågskyddsbyxan i fokus. Den KWF-certifierade e.s. skogsbruks-sågskyddsbyxan Mjuk stretch-vävnad och bekväm design möjliggör en fin känsla när man bär plagget och ger dessutom maximal rörelsefrihet. En revolutionär mikrofas av modernaste textil-teknologi ligger i grunden härtill och sörjer med hjälp av två ytor med olika strukturer för snabb torkning av sågskyddsbyxan.

Tack vare inarbetningen av andningsaktiva material förhindras dessutom våthet. Med e.s. sågskyddsbyxor bjuds du på säkerhet och komfort på högsta nivå. Detta visar även certifieringen med KWF PROFI tecknet av den centrala provanstalten, kompetenscentret för skogsbruk. e.s sågskydds arbetsbyxor finns som midjebyxor såväl som snickarbyxor och uppfyller förutom nämnd certifiering sågskyddsklassen 1 EN-381-5. Båda varianter är försedda mit fickoer och möjliggör en lätt bevaring av verktyg som tumstock eller motorsågsnycklar. Extrema belastningar klarar det kevlar-förstärkta knäpartiet ut, även vid krävande insatser. Stark och säker i design. Även i klädernas design kan man se att säkerhetsaspekten av sågskyddsbyxan hos engelbert strauss står på första plats. Genom moderna färgkombinationer i rött/gult och grått/orange betonas bäraren från omgivningen och en extra funktion av sågskyddsbyxan, bättre synlighet, säkerställs. Genom integrerade reflexer är arbete ich mörker också möjligt. Förutom sågskyddsbyxan rekommenderar engelbert strauss användningen av lämpliga skyddsskor. Dessa erbjuds av engelbert strauss i säkerhetsklasserna S1-S5.

Mer om temat

tillbaka