Verktyg & Tillbehör

e.s. plåt-griptång

Pris inkl. moms
plus fraktavgifter

Fraktavgiften av engelbert strauss


Vi levererar gratis fr.o.m. ett ordervärde på 1 250,00 SEK (inkl. moms). Om ordervärdet är lägre är leveranskostnaderna endast 73,75 SEK (inkl. moms).

I allmänhet övertar engelbert strauss förpackningskostnaderna.

211,25 SEK
( inkl. moms | exkl. moms )

från 3 Styck: 206,25

från 10 Styck: 198,75

Artikel-nr.: 5513485
Leveranstiden är ca 3–5
arbetsdagar
Tips

Den angivna leveranstiden i arbetsdagar tar inte hänsyn till veckoslut och helgdagar. Vilken tidpunkt varan levereras beror på vald betalningstyp.

Vid förskottsbetalning får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) när betalningen har erlagts.

Vid postförskott och faktura får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) efter det att vi har fått din beställning.

Om varan ska broderas, få påtryck eller göras om på något annat sätt enligt dina anvisningar görs en överenskommelse om tid för leverans i varje enskilt fall.

Griptång med 80 mm breda och plana klämytor av härdat plåt, idealisk för klämning och böjning av kanter av tunna och mjuka material. Snabbkopplingsspak med returfjäder, öppnas med en hand genom att dra. Slitstark låsskruv för exakt finjustering av spännvidden och spänntrycket. Tänger av mikrolegerat högt hållfast specialstål. Färgäkta pulverbeläggning.


Längd: 180 mm
Spännvidd: 45 mm

e.s. Grip-tänger

Utrustning för alla e.s. Grip-tänger:

  • Tångkropp av mikrolegerat, mycket starkt specialstål. Färgäkta pulverbeläggning.
  • Snabblösande hävarm med returfjäder, öppnas med en hand genom drag. Slittålig låsskruv för en exakt finjustering av spänningen och klämtrycket.
  • Made in Germany