Skyddskläder


Skyddskläder Snittskyddskläder
Skyddskläder Varselkläder
Skyddskläder Varselkläder
Betalsätt

PayPal
Kreditkort
Förskottsbetalning
Faktura
Directbetalning

Returer - snabbt & okomplicerat

Retur och byte: Enkelt och snabbt! I varje paket ligger en retursedel som detaljerat beskriver returen och bytet. Lägg retursedeln komplett ifylld i paketet och skicka båda till:

engelbert strauss AB

Maskingatan 6

274 30 Skurup

Din logotyp, där den syns bäst

För ett professionellt intryck: din logotyp där den syns bäst!

Vi profilerar företagets arbetskläder med förstklassigt tryck och broderi – direkt i en och samma beställning! Namnbroderi eller logotypförädling: gör verklighet av dina idéer tillsammans med oss och skapa din egen professionella företagsprofil!

Långa kollektionslöptider

Våra genomgående kollektioner kan levereras i ett flertal år. Dra nytta av det, och försäkra dig om professionell företagsprofilering på lång sikt.

I likhet med modulsystem kan våra produkter kombineras med varandra och säsongsbetonade färgaccenter stimulerar till en ny look, med bibehållen enhetlighet.

Skyddskläder för speciella yrkesgrupper


Ett par yrkesgrupper som till exempel svetsare eller gjutare behöver skyddskläder som är speciellt värmeresistenta. Här bjuder engelbert strauss på byxor, jackor och dräkter som tillverkats utav mycket svårt brännbara material som proban. Denna skyddsklädseln skyddar i nödfall mot svårare skador. På kläderna bildas i fara ett isolerande kolskikte. Vävnaden förblir helt intakt. Våra svetsar-dräkter är självfallet prövade och har antistatiska egenskaper. Med dessa skyddskläder är du garanterad bästa skydd vid värmeutsatta arbeten. Alla har dessutom tillräckligt med plats för verktyg och bjuder på en hög komfort. De är andningsaktiva och tvättbara vid höga temperaturer. Våra skyddskläder står för hög säkerhet.

Skyddskläder mot hetta och motorsågar

Medarbetare från skogsbruksföretag behöver en speciellt på sina behov skuren skyddsklädsel. Även här har engelbert strauss ett stort utbud av speciellt arbetsbyxor för dig. Skyddsskor- och stövlar tillhör kollektionen preics som byxor och overaller. e.s skyddskläder utvecklas och tillverkas enligt EN 381-5, snitt-skyddsklass 1.

Skyddskläder med maximal rörelsefrihet

Den har försetts med ett sjulagrigt sågskyddsmaterial. Ett högvärdigt stretchmaterial sörjer för maximal rörlighet. Ett par delar av skyddskläderna har ett speciellt törnskydd vid det nedre byxbenet eller är försedda med ett förstärkt knäskydd. Naturligtvis använder vi vid tillverkningen av våra skyddskläder bara högvärdigt material. Dessa är andningsaktiva, robusta och har en lång livstid. Dessutom läggs stor betydelse på väderbeständighet av skyddskläderna. Helt beroende på yrkesgruppen är klädesdelarna är de utrustade med en tumstock- eller motorsågsnyckel-väska. I varje fall finns det tillräckligt med plats för verktyg som man bär med sig. Med vår mångåriga erfarenhet utvecklar vi ett par modeller för skogsbruk i egen-regi. Som familjeföretag med tradition garanterar vi direkt leverans.

Mer om temat

tillbaka