Snickarbyxor och coola arbetshängselbyxor


Arbetshängselbyxa e.s.motion 2020
Snickarbyxor e.s.motion 2020
Snickarbyxor e.s.motion 2020, dam
Snickarbyxor e.s.motion 2020, dam
Betalsätt

PayPal
Kreditkort
Förskottsbetalning
Faktura
Directbetalning

Returer - snabbt & okomplicerat

Retur och byte: Enkelt och snabbt! I varje paket ligger en retursedel som detaljerat beskriver returen och bytet. Lägg retursedeln komplett ifylld i paketet och skicka båda till:

engelbert strauss AB

Maskingatan 6

274 30 Skurup

Din logotyp, där den syns bäst

För ett professionellt intryck: din logotyp där den syns bäst!

Vi profilerar företagets arbetskläder med förstklassigt tryck och broderi – direkt i en och samma beställning! Namnbroderi eller logotypförädling: gör verklighet av dina idéer tillsammans med oss och skapa din egen professionella företagsprofil!

Långa kollektionslöptider

Våra genomgående kollektioner kan levereras i ett flertal år. Dra nytta av det, och försäkra dig om professionell företagsprofilering på lång sikt.

I likhet med modulsystem kan våra produkter kombineras med varandra och säsongsbetonade färgaccenter stimulerar till en ny look, med bibehållen enhetlighet.

Snickarbyxor nya vad gäller funktion & design


En äkta klassiker i yrkesmodets vägnar är de beprövade snickarbyxorna. Längst finns detta populära plagg inte bara att köpa i kornblå färg och även i sin design har vissa förändringar gjorts. Med många smarta detaljer som stretch-del i hängslena, dolda Flexbelt®-midjebandsystemet såsom en praktiska fickor har engelbert strauss snickarbyxor blivit en funktional följeslagare på jobbet.

Stort sortiment med robusta arbetsbyxor med remmar i toppkvalitet

Från snickarbyxor Basic i den billiga 2-pack till den väderbeståndiga funktionssnickarbyxan e.s. prestige hittar du i engelbert strauss online-shop ett passande par för varje användning. Även inom sektorn skogsarbete kommer snickarbyxor ofta till användning. För personer i detta arbetsfältet erbjuder vi vår skogsbruks-sågskydd snickarbyxor med utmärkta bäregenskaper och en fantastiskt utseende. Utrustad med modernaste stretchvävnad tillåter e.s. skogsbruks-sågskydd snickarbyxormaximal rörlighet. Basis är en revolutionär mikrofas ur den modernaste textil-teknologin. Den består av två ytor med olika struktur för att accelerera kapillareffekten och uppnå en snabbare torkning av arbetskläderna.

Komplettera din arbetskläder utrustning

Inom området yrkeskläder presenterar engelbert strauss talrika modeller av olika snickarbyxor för olika användningar. Även de minsta ska få kunna följa i sina förbilders fotspår och kunna klä sig i och ha kul i de robusta barn-snickarbyxorna e.s. image. För att leverera en komplett arbets-outfit levererar vi gärna också passande skyddsskor anpassat till ditt speciella behov. Indelat i olika säkerhetsklasser erbjuder vi yrkesskor från säkerhetsklass S1 till S5. Helt utan risk, med en returrätt på 30 dagar, kan du beställa arbetskläder och arbetsskor på engelbert strauss online-shop och i all lugn och ro prova skorna hemma. Med vår kostnadsfria returservice är du alltid på den säkra sidan. I varje paket ligger en retursedel som detaljerat beskriver returen och bytet. Kostnaderna för returen tar vi på engelbert strauss hand om. Övertyga dig själv redan idag av det stora utbudet av snickarbyxor för ditt speciella arbete och beställ snabbt och bekvämt i vår online-shop från engelbert strauss.

Mer om temat

tillbaka