Menyn Produkter
sv en

Softshelljacka dryplexx® softlight, dam

Pris inkl. moms
plus fraktavgifter

Fraktavgiften av engelbert strauss


Vi levererar gratis fr.o.m. ett ordervärde på 1 250,00 SEK (inkl. moms). Om ordervärdet är lägre är leveranskostnaderna endast 73,75 SEK (inkl. moms).

I allmänhet övertar engelbert strauss förpackningskostnaderna.

461,25 SEK
( inkl. moms | exkl. moms )

från 5 Styck: 436,25

från 20 Styck: 398,75

färg: svart

XS
S
M
L
XL
2XL
3XL

Storlek: XS
Storleksbedömning:
mindre passande större
Artikel-nr.: 78130
Leveranstiden är ca 4–7
arbetsdagar
Tips

Den angivna leveranstiden i arbetsdagar tar inte hänsyn till veckoslut och helgdagar. Vilken tidpunkt varan levereras beror på vald betalningstyp.

Vid förskottsbetalning får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) när betalningen har erlagts.

Vid postförskott och faktura får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) efter det att vi har fått din beställning.

Om varan ska broderas, få påtryck eller göras om på något annat sätt enligt dina anvisningar görs en överenskommelse om tid för leverans i varje enskilt fall.

Vattenavvisande, vindavvisande och andningsaktiv tack vare dryplexx® softlight. Den superlätta och elastiska softshelljackan har ett innerfoder helt i fleece. Tack vare mjuk mikrofleece på kragen är den mycket behaglig att bära. Två djupa sidfickor och en bröstficka med blixtlås ger mycket plats. Blixtlås med kläppar och justerbara muddar.


Material: 100 % polyester (ca. 285 g/m²).
kan tvättas i 30 °C.

dryplexx® softlight
dryplexx softlight

softlight: vattenavvisande – vindavvisande – andningsaktiv

Mjuk, elastisk, rörelsefrihet, vindavvisande och extremt hög andningsaktivitet är rätt beskrivning av softshell. Textilier med dryplexx® softlight utrustning är dessutom extra lätta men ändå robusta, för att du ska må bra även vid hårt fysiskt arbete.