Verktyg & Tillbehör

e.s. Teleskopmagnetlyftare

Pris inkl. moms
plus fraktavgifter

Fraktavgiften av engelbert strauss


Vi levererar gratis fr.o.m. ett ordervärde på 1 250,00 SEK (inkl. moms). Om ordervärdet är lägre är leveranskostnaderna endast 73,75 SEK (inkl. moms).

I allmänhet övertar engelbert strauss förpackningskostnaderna.

71,25 SEK
( inkl. moms | exkl. moms )

från 3 Styck: 67,50

från 6 Styck: 61,25

Artikel-nr.: 5513190
Leveranstiden är ca 3–5
arbetsdagar
Tips

Den angivna leveranstiden i arbetsdagar tar inte hänsyn till veckoslut och helgdagar. Vilken tidpunkt varan levereras beror på vald betalningstyp.

Vid förskottsbetalning får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) när betalningen har erlagts.

Vid postförskott och faktura får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) efter det att vi har fått din beställning.

Om varan ska broderas, få påtryck eller göras om på något annat sätt enligt dina anvisningar görs en överenskommelse om tid för leverans i varje enskilt fall.

Passar i varje västficka. Denna teleskopmagnetlyftare går att förlänga från bara 14,5 cm till hela 66 cm. På så sätt når man enkelt metalliska föremål. Praktiskt inom fordon och el. Med bärclips och nål för rengöring av fordonskomponenter.


e.s. Teleskopmagnetlyftare

Den teleskopiska magnetlyftaren kan förlängas från 14,5 cm till 66 cm. Så når man alla metalliska objekt utan problem. Praktisk för fordonsindustrin och elsektorn. Med bärklaff och nål för rengöring av bilelement.