Menyn Produkter
sv en
Jämförlistor
Produktjämförelse
4 / 4 artikel
max. antal för denna kategori nådd!
Ta bort minst en artikel ur kategorin för att lägga till andra.
Jämförlistor
Produktjämförelse
lades till jämförelselista.
Lägg till artikel
För att kunna jämföra produkter måste de läggas till jämförelselistan.
Jämförlistor
Produktjämförelse

Verktygsfickor e.s.concrete light

Pris inkl. moms
plus fraktavgifter

FRAKTAVGIFTEN


Vi levererar gratis fr.o.m. ett ordervärde på 1 250,00 SEK (inkl. moms). Om ordervärdet är lägre är leveranskostnaderna endast 73,75 SEK (inkl. moms).

I allmänhet övertar Engelbert Strauss förpackningskostnaderna.

211,25 SEK
( inkl. moms | exkl. moms )

från 3 Styck: 198,75

färg: svart
Artikel-nr.: 6315790
Leveranstiden är ca 3–5
arbetsdagar
Tips

Den angivna leveranstiden i arbetsdagar tar inte hänsyn till veckoslut och helgdagar. Vilken tidpunkt varan levereras beror på vald betalningstyp.

Vid förskottsbetalning får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) när betalningen har erlagts.

Vid postförskott och faktura får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) efter det att vi har fått din beställning.

Om varan ska broderas, få påtryck eller göras om på något annat sätt enligt dina anvisningar görs en överenskommelse om tid för leverans i varje enskilt fall.

Vad kan vara trevligare än en robust arbetarbyxa där du lugnt kan stoppa undan alla verktygeb´n? Lätt: två verktygsfickor, som ger byxorna möjligheten att ta en paus och tar hand om verktygen. Kör bekvämt till byggarbetsplatsen, fäst fickorna på byxorna och snabbt har du de viktigaste verktygen till hands på några sekunder. Nio fack, fyra öglor, två fickor, som gör livet enklare.  • 2 robusta verktygsfickor med ett praktiskt glidlås
  • 3 stora fack med dragkedja, 3 stora öppna fack
  • 3 små sidfickor
  • Multifunktionsslinga för snabb fastsättning och borttagning av verktyg
  • Diskreta skjutreglage, exklusivt för fastsättning på arbetsbyxor med glidesystemet (e.s.concrete collection)Material: 100 % polyamid (ca 177 g / m²).
Tvättas i 40 °C.

*Leverans utan innehåll
** kan endast kombineras med arbetsbyxor med glidsystem (e.s.concrete kollection)

Varje uppdrag kräver individuell utrustning - ibland mycket, ibland lite - eller bara allt! e.s. concrete verktygsfickor kan anpassas utrustas individuellt och är redo att användas på alla sidor: fäst den enkelt så är du redo! På tour eller efter jobbet kan fickorna lika enkelt och snabbt tas av med blixtlåset - för också utan de praktiska fickorna ser e.s. concrete byxorna riktigt bra it.

De externa verktygsfickorna kan enkelt öppnas med det innovativa glidsystemet höger och vänster på arbetsbyxans linning i e.s. concrete. Glidreglagen anpassar mycket diskret integrerade i designen, och är knappt märkbara utan verktygsfickor. Minimalism för maximalt lagringsutrymme.