Vårdkläder för arbeten inom vård & sjukhus


Vårdkläder Arbetsshirt e.s.cotton stripe
Vårdkläder e.s. pikétröja cotton stretch, dam
Vårdkläder e.s. arbetstunika print
Vårdkläder e.s. arbetstunika print
Vårdkläder Arbetsshirt e.s.cotton stripe
Betalsätt

PayPal
Kreditkort
Förskottsbetalning
Faktura
Directbetalning

Returer - snabbt & okomplicerat

Retur och byte: Enkelt och snabbt! I varje paket ligger en retursedel som detaljerat beskriver returen och bytet. Lägg retursedeln komplett ifylld i paketet och skicka båda till:

engelbert strauss AB

Maskingatan 6

274 30 Skurup

Din logotyp, där den syns bäst

För ett professionellt intryck: din logotyp där den syns bäst!

Vi profilerar företagets arbetskläder med förstklassigt tryck och broderi – direkt i en och samma beställning! Namnbroderi eller logotypförädling: gör verklighet av dina idéer tillsammans med oss och skapa din egen professionella företagsprofil!

Långa kollektionslöptider

Våra genomgående kollektioner kan levereras i ett flertal år. Dra nytta av det, och försäkra dig om professionell företagsprofilering på lång sikt.

I likhet med modulsystem kan våra produkter kombineras med varandra och säsongsbetonade färgaccenter stimulerar till en ny look, med bibehållen enhetlighet.

Vårdkläder | Arbetskläder inom vården


Praktiska arbetskläder inom vården

De fräscha färgerna i arbetsplaggskollektionen för vårdyrken sprider glädje och optimism överallt. För största möjliga komfort har engelbert strauss tillverkat praktiska arbetskläder för vårdyrkena. Med färgglädje och dynamik ger de nya arbetskläderna den riktiga team-känslan, och sprider ren glädje och energi. Inslag som har bevisat sig vara praktiska för hantverkssektorn har överförts till kläderna för vård & klinik. Så har ett helt nytt komfortkoncept uppstått som också sprider sig till patienterna. Den nytolkade arbetsklädseln för vården glädjer många med nya komponenter såsom blixtlås för smidigare av- och påtagning, funktionella arbetsbyxor samt t-shirts, arbetsjackor och västar. Med rätt arbetskläder för vården skapas en positiv aura i arbetsvardagen.

Vårdkläder tunika för en bekväm look

Ett omfattande arbete har lagts ned på att hitta en bra, nytänkande lösning för arbetskläder inom vården. Oavsett på klinik, läkarmottagning eller sjukhus - tunikan e.s. avida förmedlar genom sin vaxkakeliknande glencheck-struktur en känsla av trivsel. Materialet är mycket lättskött. En raffinerad detalj är den tvåfärgade kragen. Just på läkarmottagningar och sjukhus måste personalen lägga vikt vid ett välskött yttre. För att tunikans vita krage inte skall bli smutsig har engelbert strauss tänkt ut en smart lösning: det färgade materialet hos tunikan tillåter ingen kontakt från kosmetika med arbetsklädernas vita kragmaterial.

Effektiva arbetsbyxor för vårdyrken

En ytterligare höjdpunkt inom arbetskläder för vårdsektorn är jazzbyxorna. En komfortkänsla som i en jogging- eller yogabyxa kombineras med ett förstklassigt, kraftfullt material. Här kombineras trivsel med ett professionellt intryck. Wellnessbyxan är lämplig för såväl sjukhus som läkarmottagningar. Tack vare det innovativa materialet D90 stretch är smuts inget problem - tvätt i hög temperatur är inga problem.

Pikétunika i vården

Fler nyheter: pikétunikan levereras i många dynamiska färger. Västen e.s. thermo stretch med Fibertwin soft touch-teknologi kompletterar klädseln perfekt och ger en behaglig känsla - både hos vårdpersonal och patienter.

Mer om temat

tillbaka