Innovativa varselkläder klass 3 - Det är viktigt att synas!


Varselkläder softshelljacka softlight e.s.motion 2020
Varselkläder t-shirt e.s.motion 2020
Varselkläder Funktionsväst thermo stretch e.s.motion 2020, dam
Betalsätt

PayPal
Kreditkort
Förskottsbetalning
Faktura
Directbetalning

Returer - snabbt & okomplicerat

Retur och byte: Enkelt och snabbt! I varje paket ligger en retursedel som detaljerat beskriver returen och bytet. Lägg retursedeln komplett ifylld i paketet och skicka båda till:

engelbert strauss AB

Maskingatan 6

274 30 Skurup

Din logotyp, där den syns bäst

För ett professionellt intryck: din logotyp där den syns bäst!

Vi profilerar företagets arbetskläder med förstklassigt tryck och broderi – direkt i en och samma beställning! Namnbroderi eller logotypförädling: gör verklighet av dina idéer tillsammans med oss och skapa din egen professionella företagsprofil!

Långa kollektionslöptider

Våra genomgående kollektioner kan levereras i ett flertal år. Dra nytta av det, och försäkra dig om professionell företagsprofilering på lång sikt.

I likhet med modulsystem kan våra produkter kombineras med varandra och säsongsbetonade färgaccenter stimulerar till en ny look, med bibehållen enhetlighet.

Varselkläder från engelbert strauss


Varselkläder behövs inom många arbetsområden. I gautbygget, inom skogsbruket eller också i kommunala yrken är varselkläder den passande utrustningen för varje dag. För att ge just dessa arbetsområden ett utbud på iögonfallande produkter i varselfärger har engelbert strauss varselkläder för varje årstid och i olika snitt. Med varsel-softshell-jackor e.s. motion bjuder vi på en harmonisk kombination av fleece- och väderskyddsjackor. För kalla dagar bjuder varsel-pilotjackorna e.s. image med termo-vaddering och fickor omfattande skyddutrustning mot kyla.

Varselkäder för varje årstid

Ett omfattande sortiment av arbetskläder och skyddskläder hittar du i engelbert-strauss online-shop - kompletta utrustningar för din personliga säkerhet eller dina medarbetares säkerhet. Med våra tillbehör-indexflikar på våra produktsidor ger vi dig en värdefull hjälpande hand i utvidgandet av din skyddsutrustning. Knäskydd, skyddsglasögon, passande arbetshandskar för dina behov, skyddshjälmar eller hörsel- och andningsskyddsartiklar ur vårt arbetsskyddssortiment står till förfogande under rubriken arbetsskydd.

Mer om temat

tillbaka