Menyn Produkter
sv en

Verktygsväska Fly

Pris inkl. moms
plus fraktavgifter

Fraktavgiften av engelbert strauss


Vi levererar gratis fr.o.m. ett ordervärde på 1 250,00 SEK (inkl. moms). Om ordervärdet är lägre är leveranskostnaderna endast 73,75 SEK (inkl. moms).

I allmänhet övertar engelbert strauss förpackningskostnaderna.

2 561,25 SEK
( inkl. moms | exkl. moms )

från 3 Styck: 2 436,25

Artikel-nr.: 5505031
Leveranstiden är ca 4–7
arbetsdagar
Tips

Den angivna leveranstiden i arbetsdagar tar inte hänsyn till veckoslut och helgdagar. Vilken tidpunkt varan levereras beror på vald betalningstyp.

Vid förskottsbetalning får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) när betalningen har erlagts.

Vid postförskott och faktura får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) efter det att vi har fått din beställning.

Om varan ska broderas, få påtryck eller göras om på något annat sätt enligt dina anvisningar görs en överenskommelse om tid för leverans i varje enskilt fall.

Väskskal av robust HDPE-material, som tål bagagehantering på flygplatser, med en robust aluminiumram och kantskydd. Den här väskan kan du utan problem ta med på resor. Med två inbyggda hjul och teleskophandtag är väskan lätt att flytta. Två låsbara snäpplås och ett kodlås av proffskvalitet skyddar innehållet. De två uttagbara verktygstavlorna med vardera 23 fickor på fram- och baksidan har gott om plats. Täckplatta till bottenskalet med 15 fickor, dokumentfack i A4-format och ett variabelt bottenskal.


Innermått: (B x D x H) 485 x 375 x 225 mm.
Vikt: ca 7 900 g.
Volym: ca 46 liter.
Levereras utan innehåll.
Material: HDPE