Fascinerande och motsägelsefull: Islands natur är full av skönhet och kraft. Inspirerade av denna hisnande bakgrund skapade vi de extraordinära plaggen i vår Iceland-Edition.

Vind. Vågor. Glaciärer. Vulkaner. Moder natur är vild. Vi har varit där den är som vildast: på otroliga Island. Ur ett fågelperspektiv: Island målar floder som akvareller, glaciärer lyser som diamanter, surrealistiska mosslandskap bildar ett naturligt kamouflage-mönster. Vår helt nya höst-/vinterkollektion är designad för den vilda naturen. Bär det som passar dig. Välj din textur. Välj dina sanna fäger. Du är klassisk som tweed. Filigran som fleece. Du väljer camou.

Med jackorna i Iceland-Edition bär du det som passar naturligt för dig. De olika stilarna, texturerna och mönstren ger dig utrymme att skapa din egen look. Med mysigt varma plagg blir det enkelt för alla, stora som små, att ge sig ut i naturen på äventyr.

Mode med andra ord: Create your unique signature. En molnlätt Statement Dress skapades i vår studio. Ett experimentellt konstverk - spännande koncept, unik design. Texturerna: Utility Shell, fjäderlätt vaddering - och klassisk tweed-applikation.

Menyn Produkter
Jämförlistor
Produktjämförelse
4 / 4 artikel
max. antal för denna kategori nådd!
Ta bort minst en artikel ur kategorin för att lägga till andra.
Jämförlistor
Produktjämförelse
lades till jämförelselista.
Lägg till artikel
För att kunna jämföra produkter måste de läggas till jämförelselistan.
Jämförlistor
Produktjämförelse
sv en