Vårmagi. Naturen vaknar runt om i världen. Och varje blomma berättar sin egen historia. Det är samma magi som fungerar i oss alla. Nature Girls moderna Nature Power. Vår nya vårkollektion hyllar vårens färgspel. workwear couture presenterar pastellfärgade Powder Shades, kombinerade på samtida plagg. Signature: Vi experimenterade med färska blommor, löv och andra organiska råvaror och skapade blommönster med hjälp av eko-tryck-processen. Så unikt som personen som bär det.

Vi har experimenterat med färska blommor, löv och andra organiska råvaror och skapat blommönster med eko-tryck-processen.

Vår botaniska flower story - mer än 800 Silkesblommor pryder den silkeslena skimrande organzan. I Signature Piece tar vi all konstnärlig frihet som finns.

Från den första skissen till den färdiga klänningen: Couture är hantverk och konst. Signaturplagget är baserat på en detaljerad underkonstruktion. Vår signatur berättar vår flower story: Den silkeslena organzan flyter runt stjälken av halksäkra workwear-tyger som extremt sköra kronblad. Couture är ett hantverk. Stygn för stygn syr Couturistas på silkesblommornorna.

Menyn Produkter
sv en
Jämförlistor
Produktjämförelse
4 / 4 artikel
max. antal för denna kategori nådd!
Ta bort minst en artikel ur kategorin för att lägga till andra.
Jämförlistor
Produktjämförelse
lades till jämförelselista.
Lägg till artikel
För att kunna jämföra produkter måste de läggas till jämförelselistan.
Jämförlistor
Produktjämförelse