Trendiga yrkeskläder är en perfekt följeslagare för krävande jobb


Yrkeskläder midjebyxa e.s.motion 2020
Yrkeskläder Funktionsväst thermo stretch e.s.motion 2020
Yrkeskläder restaurangkläder
Betalsätt

PayPal
Kreditkort
Förskottsbetalning
Faktura
Directbetalning

Returer - snabbt & okomplicerat

Retur och byte: Enkelt och snabbt! I varje paket ligger en retursedel som detaljerat beskriver returen och bytet. Lägg retursedeln komplett ifylld i paketet och skicka båda till:

engelbert strauss AB

Maskingatan 6

274 30 Skurup

Din logotyp, där den syns bäst

För ett professionellt intryck: din logotyp där den syns bäst!

Vi profilerar företagets arbetskläder med förstklassigt tryck och broderi – direkt i en och samma beställning! Namnbroderi eller logotypförädling: gör verklighet av dina idéer tillsammans med oss och skapa din egen professionella företagsprofil!

Långa kollektionslöptider

Våra genomgående kollektioner kan levereras i ett flertal år. Dra nytta av det, och försäkra dig om professionell företagsprofilering på lång sikt.

I likhet med modulsystem kan våra produkter kombineras med varandra och säsongsbetonade färgaccenter stimulerar till en ny look, med bibehållen enhetlighet.

Yrkeskläder för proffs


Professionella yrkeskläder är guld värda och kan göra det dagliga arbetet mycket trevligare. Vare sig robusta arbetskläder för jordbruk, inom byggsektorn, skogsbruk eller attraktiva arbetsmode för catering och servicepersonal: engelbert strauss sortiment är inställt på de mest olika kraven inom yrkeslivet. Förutom komplett klädsel för ditt yrke levererar vi matchande yrkesskor. Från skyddsskor i klasserna S1 till S5 och yrkesskor utan tåhätta har vi hela sortimentet av arbetsskor redo. I en beställning får du samordnade, CI-kompatibla arbetskläder, kläder för alla väder, verktyg, tillbehör och även tillhörande arbetshandskar från engelbert strauss sortiment.

Ett enhetligt uppträdande förmedlar igenkänningsvärde av ett företag och förmedlar en kvalificerat intryck från det första ögonblicket. Denna betydelse möts ständigt för det omfattande utbudet av yrkeskläder i engelbert strauss webbutik både för damer och herrar och i alla storlekar. Här finns en mängd av moderna yrkeskläder för olika branscher.

Med matchande jackor, softshells, shorts, huvjackor och mössor kan den moderna arbetsstilen anpassas individuellt. Naturligtvis spelar den skyddande effekten av yrkeskläder en roll i många yrken. Speciella sågskyddsbyxa och varselkläder täcker här ett brett spektrum av skyddskläder.

Naturligtvis övertygar produktutbudet av engelbert strauss också inom alla andra delar av yrkesklädseln. Yrkeskläder måste tåla höga belastningar bland annat även i kylhus och lager. För detta ändamål har vi thermovästar på lager som är både mycket lätta men också praktiska. En arbetsbyxor under samlingsnamnet arbetskläder som är alltid bärs för privat verksamhet är midjebyxan, som är tillgänglig i tretton olika färger, något för varje smak. Bekväma, funktionella fickor och starka material gör byxorna till ett absolut favoritklädesplagg - även efter jobbet. Med yrkeskläder i denna kvalitet kan som kund inte göra något fel ivår webbshop!

Yrkeskläder de dåliga väder trotsar

Extra robusta snickar- och midjebandbyxor såsom funktionsbyxor och jackor som trotsar de värsta väderförhållandena har vår robusta kollektion e.s. roughtough. De passande skorna är naturligtivis avgörande i arbetsvardagen. Passande till våra yrkeskläder bjuder vi på ett mångtal skyddsskor ur vår populära e.s. kollektion. Mer och mer tilltar intresset av barnkläder i vårt sortiment. Många pappors favoritkläder har efter förfrågan därför blivit tillverkade i barnstorlekar. Barnmidjebyxor, barnsnickarbyxor, barn-shirts, barn-fleecejackor och gummistövlar till barn tillhör sedan dess till engelbert strauss program. Framför allt designen av våra yrkeskläder e.s. motion överför vi gärna till engelbert strauss barnkläder. Anpassade barnens kroppar är byxorna och jackorna bekväma och praktiska och bjuder på den absolut nödvändiga rörelsefriheten.

Mer om temat

tillbaka