Menyn Produkter
sv en
Jämförlistor
Produktjämförelse
4 / 4 artikel
max. antal för denna kategori nådd!
Ta bort minst en artikel ur kategorin för att lägga till andra.
Jämförlistor
Produktjämförelse
lades till jämförelselista.
Lägg till artikel
För att kunna jämföra produkter måste de läggas till jämförelselistan.
Jämförlistor
Produktjämförelse

VARTA-Batterier CR123

Pris inkl. moms
plus fraktavgifter

Fraktavgiften av engelbert strauss


Vi levererar gratis fr.o.m. ett ordervärde på 1 250,00 SEK (inkl. moms). Om ordervärdet är lägre är leveranskostnaderna endast 73,75 SEK (inkl. moms).

I allmänhet övertar engelbert strauss förpackningskostnaderna.

42,50 SEK
( inkl. moms | exkl. moms )

från 3 Styck: 36,25

från 10 Styck: 32,50

Artikel-nr.: 5578949
Leveranstiden är ca 3–5
arbetsdagar
Tips

Den angivna leveranstiden i arbetsdagar tar inte hänsyn till veckoslut och helgdagar. Vilken tidpunkt varan levereras beror på vald betalningstyp.

Vid förskottsbetalning får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) när betalningen har erlagts.

Vid postförskott och faktura får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) efter det att vi har fått din beställning.

Om varan ska broderas, få påtryck eller göras om på något annat sätt enligt dina anvisningar görs en överenskommelse om tid för leverans i varje enskilt fall.

VARTA-batterier - de starka och långlivade

Alkaliska högkapacitetsbatterier för tillämpningar med högt strömbehov. Fria från kvicksilver och kadmium. Upp till 3 ggr längre livslängd än traditionella zink-kol-batterier.


Information enligt batteriförordningen

Som slutanvändare är du enligt lagstiftningen skyldig att återlämna uttjänta batterier. Du kan kostnadsfritt returnera till oss batterier som vi har eller har haft i vårt sortiment i en för slutkonsument rimlig mängd. Returförsändelsen med gamla batterier till oss måste vara tillräckligt frankerad. Batterier som innehåller skadliga ämnen är märkta med symbolen för en överkorsad soptunna. Denna symbol betyder att batteriet inte får slängas i de vanliga hushållssoporna. Förkortningarna Pb, Cd och Hg står för: Pb = batteriet innehåller mer än 0,004 viktprocent bly, Cd = batteriet innehåller mer än 0,002 viktprocent kadmium, Hg = batteriet innehåller mer än 0,0005 viktprocent kvicksilver.