Verktyg & Tillbehör

tesa-packtejp 4280

Pris inkl. moms
plus fraktavgifter

Fraktavgiften av engelbert strauss


Vi levererar gratis fr.o.m. ett ordervärde på 1 250,00 SEK (inkl. moms). Om ordervärdet är lägre är leveranskostnaderna endast 73,75 SEK (inkl. moms).

I allmänhet övertar engelbert strauss förpackningskostnaderna.

16,25 SEK
( inkl. moms | exkl. moms )
Grundpris: 0,25/Meter

från 6 Styck: 13,75  | Grundpris: 0,21/Meter

från 36 Styck: 12,50  | Grundpris: 0,19/Meter

från 144 Styck: 10,00  | Grundpris: 0,15/Meter

Artikel-nr.: 3942805
Leveranstiden är ca 3–5
arbetsdagar
Tips

Den angivna leveranstiden i arbetsdagar tar inte hänsyn till veckoslut och helgdagar. Vilken tidpunkt varan levereras beror på vald betalningstyp.

Vid förskottsbetalning får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) när betalningen har erlagts.

Vid postförskott och faktura får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) efter det att vi har fått din beställning.

Om varan ska broderas, få påtryck eller göras om på något annat sätt enligt dina anvisningar görs en överenskommelse om tid för leverans i varje enskilt fall.

Förpackningstejp på basis av en polypropylenfolie med syntetkautschukmassa. Tejpen rullar ut mycket lätt och lämpar sig mycket bra till alla dispensers.


Bredd: 50 mm
Längd: 66 m


Tillämpning: smidig och tyst manuell bearbetning, kan användas universellt för förslutning och märkning av lätta till medeltunga paket.


OBS: våra användningsrekommendationer baseras på praktiska erfarenheter. Eftersom användningsförhållandena alltid varierar, rekommenderar vi att man testar tejpens lämplighet på underlaget!