NYA SOMMAR-STILAR.


Lätt och luftigt tyg i fräscha vintagefärger och snygga batikmönster: Sommaren är på väg in i motion ten-kollektionen! I de robusta cargobyxorna och cargoshortsen är arbetet behagligt enkelt även under varma dagar.
Alla produkter


FICKMIRAKEL


CARGOBYXA
Den här sommaren kommer att bli lätt, ledig och så bekväm! Med en materialvikt på endast 170 g/m² är detta en exceptionellt lätt och slitstark byxa som kompletterar motion ten-kollektionen. Stor mångfald fickor möter trendig sommardesign!

ELASTISK
LINNING


SHORTS
Unikt lätt & flexibel! Tuffa lättviktskläder med bekväm linning och praktiska fickor. Den speciella materialmixen garanterar robusthet och flexibilitet på samma gång. Unik i svart eller i distinkt batikstil. Perfekt sommar-workwear!

ÄKTA
UNIKAT


Batik ger sommarstämning! Cloudy-Dye-effekten, ett molnliknande färgmönster, skapas i en komplicerad färgningsprocess. Varje shorts är unika - därför kan det förekomma färgvariationer mellan enskilda produkter.

Cloudy-
Dye


JACKOR
Extra lätt kviltad väst, bekväm huvsweatjacka eller båda samtidigt? De snygga motion ten basics erbjuder full flexibilitet för svala sommardagar!

VÄST


Beställ nu:

Huv-sweatjacka


Beställ nu:

REN KOMFORT


T-shirts
Beställ nu:
Sommar i rörelse
Alla produkter:
Menyn Produkter
Jämförlistor
Produktjämförelse
4 / 4 artikel
max. antal för denna kategori nådd!
Ta bort minst en artikel ur kategorin för att lägga till andra.
Jämförlistor
Produktjämförelse
lades till jämförelselista.
Lägg till artikel
För att kunna jämföra produkter måste de läggas till jämförelselistan.
Jämförlistor
Produktjämförelse
sv en