Till alla som älskar sneakers: här en komplett kollektion med nya, sportiga allround- och yrkesskor. Lediga looker med det som krävs för jobbet: Worker Sneaker 2021! Vi inleder med "Zembra", premiärmodellen ur vår CI-factory: Made in Germany – made by Strauss!

"Zembra" tar täten - från och med nu är maskinerna i vår CI-fabrik i full gång. Ny teknik inom dämpning och skyddshättor, innovativa material, högteknologiska teststationer: det är här framtidens yrkesskor tillverkas. Sesignade och tillverkade av Strauss – för säkerhet och komfort made in Germany.

Made in Germany, särskild avlastning av mellanfoten och en mycket bekväm plasthätta enligt senaste säkerhetsstandarder. Tre goda skäl till att välja denna skyddssko.

Kraftfull sko för arbete i skogen: skyddar inte bara mot motorsågssnitt, utan tål även tuff väderlek.

En skyddssko för grovarbete: överraskande bekväm att bära trots den robusta ståltåhättan. En bekväm, elastisk foderstrumpa i neopren gör det möjligt.

Lätt, lättare, Bani. Den perfekta sneakern för de dagar när stegräknaren slår över. Bekväm, sportig och med en cool sandwich-look.

Eleganta färgkombinationer och ett modernt transparent utseende: yrkesskon e.s. Chete ser inte bara bra ut, utan bjuder också på mycket komfort.

Mångsidig yrkessneaker för bekväma fötter: plös- och kragstoppning samt innovativ dämpningsteknik - det är välmående för fötterna.

Tillförlitligt skydd på arbetsplatsen enligt EN ISO 20347:2012 01 och med en trendig retro-höjdare: e.s. yrkesskor Kitulo.

Menyn Produkter
sv en
Jämförlistor
Produktjämförelse
4 / 4 artikel
max. antal för denna kategori nådd!
Ta bort minst en artikel ur kategorin för att lägga till andra.
Jämförlistor
Produktjämförelse
lades till jämförelselista.
Lägg till artikel
För att kunna jämföra produkter måste de läggas till jämförelselistan.
Jämförlistor
Produktjämförelse