E.S.
TRAIL


Funktionsarbetskläder
i race-design


Herrar

Ultralätt & slittåligt


Funktionsbyxorna e.s.trail är helt enkelt perfekt balanserade: Kraftigt ripstop-material på utsidan - behagligt mjukt på insidan. Snabbtorkande funktionsmaterial för högsta prestanda - förstärkta knä- och stusspartier för ännu större robusthet.

Cool race-design – men workwear helt igenom!

Sweat-shorts
mjukt, bekvämt, robust

Ser bra ut - känns bra!

En blandning av mjuk bomull och starka elastomultiesterfibrer ger en ojämförligt bekväm känsla och bästa formstabilitet. Det känns vid första användningen!

Workwear för dam

Bekvämt i alla arbetspositioner!


Elastiskt funktionsmaterial med tydlig worker-touch: Det är prestanda hos worker-plagg för dam! Det kraftfulla ripstop-materialet överraskar med en myckeet mjuk insida, och förstärkta knä- och stusspartier ger ännu större robusthet på jobbet. Ultralätta, snabbtorkande och underbart elastiska funktionsbyxor är helt enkelt perfekta när det verkligen gäller.

Funktions
Tights

Sportigt, flexibelt, motståndskraftigt: Det här är damarbetskläder när de är som bäst! Arbetsprestanda har direktintegrerats i de här superbekväma funktionstightsen.

Robust funktionsmaterial, dessutom förstärkningar vid knäna, praktiska fickor och ett brett komfortbälte för perfekt passform.

Race Tights


Rekordtider för worker-tights: Fullt flexibla och bekväma som din favoritsportbyxa, men till 100 % arbetsplagg. Det robusta stretchmaterialet följer med i alla rörelser och garanterar en professionell look - i alla arbetspositioner.

Med ytterligare knäförstärkningar i lång version!

T-shirt seamless e.s.trail
T-shirt Merino e.s.trail

Performance
shirts


Här kretsar allting kring perfekt funktion!
Klimatreglerande, andningsaktiv, men ändå extremt lätt, mjuk och behaglig mot huden: Om du gillar komfort kommer du att älska de nya trail-shirtsen!
Oavsett om det handlar om sportig funktionell fiber, nästan sömlös finish eller 100 % naturlig merino-prestanda: De här shirtsen håller dig på gott humör även under hektiska arbetsdagar.

Även för barn
tillverkad av bekväm bomullsstretch
Gränslöst nöje

Om du ständigt är i rörelse behöver du det bästa materialet för att må bra. Tada! Här kommer funktionsbyxorna e.s.trail för barn! Flexibel och robust double weave ger dig en obehindrad action-känsla. Superlätt och snabbtorkande med elastiskt linning, förstärkningar på knän och stuss samt en cool race-design: Så här ska en äventyrares byxor se ut!

Alla
e.s.trail
produkter

Fler nyheter


e.s.
motion ten


heavy
duty


Menyn Produkter
Jämförlistor
Produktjämförelse
4 / 4 artikel
max. antal för denna kategori nådd!
Ta bort minst en artikel ur kategorin för att lägga till andra.
Jämförlistor
Produktjämförelse
lades till jämförelselista.
Lägg till artikel
För att kunna jämföra produkter måste de läggas till jämförelselistan.
Jämförlistor
Produktjämförelse
sv en