e.s.


trail


ACTIVE-WORKWEAR FÖR KALLA DAGAR


Höst / vinter 22

Funktion i


Race Design


Den hög-presterande e.s.trail-kollektionen sätter inte bara nya visuella trender, den kombinerar också robusta arbetskläder med sportig design och friluftskänsla. Även under den kalla årstiden garanterar de rörliga, lätta funktionella materialen komfort utan att kompromissa!
Upptäck kollektionen

PERFEKT MATERIAL-MIX


Lätt, bekväm, funktionsstark det typiskt e.s.trail. Fin, behagligt värmande merinoull ger 100 % naturlig prestanda, stark ripstop blandas med funktionella fibrer för att skapa robusta och flexibla arbetskläder.

STARK PRESTANDA


Klimatreglerande, andningsaktiv, snabbtorkande - behagligt lätt och särskilt bekväm på samma gång. Trailkollektionen fokuserar på en kombination av tuff prestanda och moderna outdoor-funktioner.

ACTIVE-WORKWEAR-STYLE


Sportig look & Outdoor-känsla: Coola detaljer i kontrastfärg och den sportiga, bekväma passformen understryker den aktiva workwear-stilen e.s.trail. Alla delar i kollektionen kan kombineras perfekt med varandra.

NYTT FÖR


HERRAR


Hybrid
kofta
e.s.trail

Snygg övergångsjacka med sportig design och stark funktion för arbetskläder: Vadderad kviltning håller känsliga delar av kroppen behagligt varma, robust stickning ger mycket flexibilitet.
köp nu
Hybrid
huvkofta
e.s.trail

Komfort utan kompromisser: Sportig kombination av robusta ripstopdelar och flexibel sticka för maximal rörelsefrihet. Den perfekta arbetsklädseln för övergångsperioden!
köp nu
100% Merinoull
Rullkrageshirt Merino e.s.trail
Sportigt mellanlager i 100 % fin merinoull. Det naturliga funktionella tyget ger ett extra lager av värme - förpackat i en avslappnad stil med rullkrage som ger extra skydd mot kalla drag.
100% Merinoull
Troyertröja Merino e.s.trail
Mjuk och varm, andningsaktiv och klimatreglerande: Det är här som den fina merinoullen verkligen kommer till sin rätt. Naturlig funktion i kombination med en sportig stil - nästan övernaturligt bra!
Sweat underkläder e.s.trail
Funktionalitet möter flexibilitet: De här snygga träningsbyxorna är tillverkade av en robust bomullsblandning med stretch-andel, vilket gör övergången mellan workwear och hemkläder smidig.

NYTT FÖR


DAMER


Hybrid
huvkofta
e.s.trail, dam

Sportigt feminin look med starka prestanda: Robusta fibrer från outdoor-området förvandlar den bekväma klassikern till en smutstålig övergångsjacka med stil!
köp nu
100% Merinoull
Rullkrageshirt Merino e.s.trail, dam
Natur pur: 100 % Merino-ull är funktionell, ligger lätt på huden och håller dig behagligt varm. Den sportiga stilen med rullkrage skyddar det känsliga nackpartiet från kalla drag.
100% Merinoull
Troyertröja Merino e.s.trail, dam
Vinter-Must-Have i sportig stil! Mjuk merinoull ger en sofistikerad look och är full av starka funktioner för arbetskläder: naturligt klimatreglerande, luktresistent, flexibel och flexibel.

DEN PASSANDE


UTRUSTNINGEN


Handskehållare
e.s.tool concept

Handskar e.s.trail allseason
Handskar e.s.trail, winter

NYTT FÖR


BARN


Hybrid
huvkofta
e.s.trail, barn

Mysig & tuff: Den perfekta övergångsjackan för kyliga dagar! De stickade partierna ger full rörelsefrihet, men är ändå robusta och smutsavvisande.
köp nu
Fleecetroyertröja e.s.trail, barn
Även under kalla dagar lockar äventyret. Bra att den sportiga e.s.trail fleecetröjan håller dig så mysigt varm och dessutom ser ut så otroligt bra ut.
Menyn Produkter
Jämförlistor
Produktjämförelse
4 / 4 artikel
max. antal för denna kategori nådd!
Ta bort minst en artikel ur kategorin för att lägga till andra.
Jämförlistor
Produktjämförelse
lades till jämförelselista.
Lägg till artikel
För att kunna jämföra produkter måste de läggas till jämförelselistan.
Jämförlistor
Produktjämförelse
sv en