Menyn Produkter
sv en

Mikrofiberdukar Soft Wish

5 Styck / Pack
Pris inkl. moms
plus fraktavgifter

Fraktavgiften av engelbert strauss


Vi levererar gratis fr.o.m. ett ordervärde på 1 250,00 SEK (inkl. moms). Om ordervärdet är lägre är leveranskostnaderna endast 73,75 SEK (inkl. moms).

I allmänhet övertar engelbert strauss förpackningskostnaderna.

73,75 SEK
( inkl. moms | exkl. moms )

från 4 Pack: 61,25

färg: gul
Artikel-nr.: 1576162
Leveranstiden är ca 4–6
arbetsdagar
Tips

Den angivna leveranstiden i arbetsdagar tar inte hänsyn till veckoslut och helgdagar. Vilken tidpunkt varan levereras beror på vald betalningstyp.

Vid förskottsbetalning får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) när betalningen har erlagts.

Vid postförskott och faktura får du som regel leveransen på arbetsdagar (måndag till fredag) efter det att vi har fått din beställning.

Om varan ska broderas, få påtryck eller göras om på något annat sätt enligt dina anvisningar görs en överenskommelse om tid för leverans i varje enskilt fall.

Extremt mjuk mikrofiberduk med fina öglor i frottéstruktur. Hög absorptionsförmåga och helt randfri rengöring. Universellt användbar i den dagliga rengöringen på i stort sett alla områden.
Mått: ca 38 x 35 cm, 5- pack.
Tvättas i 90 °C.


Sparar rengöringsmedel och jobb!

  • Användbar på alla arbetsområden, extrem renlighet i kök, badrum och bostad
  • Ren hygien: kokäkta upp till 90°
  • de många fina mikrofibrerna löser smuts och fuktrester


Beroende på nedsmutsningsgraden kan man t.o.m. arbeta utan rengöringsmedel. I torrt tillstånd är dessa mikrofiberdukar optimala som damm- och poleringsdukar. Smuts- och dammpartiklar dras till ytan genom den statiska uppladdningen av fibrerna. I fuktigt tillstånd binds vatten vid fiberytan, smutspartiklar upplöses och hålls fast genom fibrernas kapilläreffekt.