Menyn Produkter
Jämförlistor
Produktjämförelse
4 / 4 artikel
max. antal för denna kategori nådd!
Ta bort minst en artikel ur kategorin för att lägga till andra.
Jämförlistor
Produktjämförelse
lades till jämförelselista.
Lägg till artikel
För att kunna jämföra produkter måste de läggas till jämförelselistan.
Jämförlistor
Produktjämförelse
sv en

VERKTYGS-
LÅDA


Werkzeugkoffer von engelbert strauss

VERKTYGSLÅDA


Verktyg stuvar vi enkelt undan? Absolut inte! Vi vill att dina verktyg alltid ska förvaras säkert - pålitligt skyddade från damm, smuts och fukt. Vårt stora utbud av verktygsförvaringar sträcker sig från lådor, verktygslådor och vagnar till multifunktionella arbetsstationer, både utrustade och icke utrustade. De viktigaste kriterierna: Allt måste vara tydligt sorterat, alltid till hands och enkelt och säkert transporteras. Med hjälp av följande punkter kan du ta reda på vilken modell i Strauss onlinebutik som bäst passar dina behov.

Utrustad vs. outrustad verktygsväska


Ett viktigt beslut måste fattas redan i början: Behöver jag en tom verktygslåda eller borde jag hellre välja en verktygslåda med innehåll? Om det redan finns ett högkvalitativt verktygssortiment eller mycket speciella verktyg krävs i vardagen, talar detta för ett tomt förvaringsalternativ. Möjligheterna sträcker sig från ett robust ABS-fodral till en flygduglig vagn av polypropen, från en stapelbar verktygslåda till en individuellt kombinerad station. Det är viktigt att all din utrustning har tillräckligt med utrymme och att verktygen inte kan glida runt.

Om du vill köpa ett nytt sortiment är bästa val en utrustad verktygslåda eller en verktygssats med en lämplig låda. Och om du bara tänker på basutrustningen i den universella verktygslådan, kommer du att bli förvånad: Oavsett om det är för elektriker, metallarbetare, SHK-hantverkare eller snickare, erbjuder onlinebutiken ett brett utbud av lådor och verktygslådor-set som är skräddarsydda efter dina speciella yrkesbehov.

Eftersom verkligheten ofta ligger någonstans i mitten och befintliga verktyg behöver kompletteras, erbjuder engelbert strauss ytterligare lådisättningar eller det individuellt monterbara e.s. Boxen-systemet många möjliga kombinationer av utrustad och outrustad verktygsförvaring.

Hur hittar jag rätt fövaringsform för mig?


Verktygslåda, vagn, verktygslådor, låda eller arbetsstation - förvaringsalternativen är lika olika som själva hantverket. Vårt tillvägagångssätt är därför: största möjliga individualitet och flexibilitet! Strauss verktygssatser kan kombineras med olika verktygslådor och våra lådorna av plast kan vara både en liten lådmodul och en del av en individuell arbetsstation. Allt är alltid perfekt organiserat och transporterbart - oavsett om det professionella verktyget används i verkstaden, eller om det måste tas med på byggnadsställningen, i bilen eller på planet.

e.s. låd-koncept: många olika kombinationer

Har du redan ett lämpligt verktyg i åtanke? Då hittar du med e.s. låd-koncept helt enkelt rätt verktygslåda - skräddarsydd enligt dina behov och genomtänkt in i minsta detalj med utbytbara slitdelar.Då hittar du med e.s. låd-koncept helt enkelt rätt verktygslåda - skräddarsydd enligt dina behov och genomtänkt in i minsta detalj med utbytbara slitdelar. Vår e.s. verktygslåda Classic är en allrounder med ett handtag och ett robust ABS-skal. Här kan du t.ex. stoppa undan allround-verktygs-setet men även säkert förvara trä- eller el-setet. Om du reser mycket och uppskattar mer bekvämlighet vid transporten kan du packa setet i t.ex. e.s. professionell cross verktygsvagn. De extra stora utbytbara PU-rullhjulen glider enkelt över stötar och trappor.

Flerdeliga verktygssatser som Elektro Meister eller Elektro Meister Pro får t.ex. tillräckligt med plats med högkvalitativa, belagda inlägg i e.s. Verktygsvagn professionell. För dem som reser mycket med flyg, är e.s. Verktygsvagn air definitivt ett bra val. De som uppskattar maximal robusthet kan välja den nästan oförstörbara vagnen Ultimate Max.

Vårt tips: Alla verktygslådor finns tillgängliga tomma. Men om du väljer en kombination av verktygslåda och verktygssats kan du spara speciellt mycket!

Mobil "låda“ för byxan


Medan vissa transporterar verktygslådan eller verktygsboxen med all utrustning från A till B varje dag, behöver andra bara några verktyg, men de måste alltid vara till hands. Det finns praktiska verktygsfickor som kan fästas antingen på bältet eller direkt på arbetsbyxorna. Skruvmejslar, nycklar, tänger och liknande kan förvaras säkert i olika slitsar och kan användas snabbt även i stora höjder på stegen eller byggställningen.

Vad behöver jag vara uppmärksam på vid köp?


Korrekt lagring handlar om konstant skydd, förnuftig organisation, mer bekvämlighet och flexibilitet. För att dessa punkter ska kunna uppfyllas finns det några saker att tänka på när du köper en verktygslåda eller verktygskoffer.

  • Storleken på lagringen måste matcha befintliga verktyg.. Kontrollera därför innan du köper att kapaciteten i verktygslådan är tillräcklig.
  • Ju mer påfrestning som uppstår vid frekventa resor, arbete på byggarbetsplatser eller trappsteg, desto tåligare bör det valda materialet vara. I detta fall är aluminium verktygslådor idealiska. Verktygslådor av plast skyddas exempelvis även av en aluminiumram, distansskenor eller stabila hjul och fötter mot nötning.
  • Var särskilt uppmärksam på vikten om verktygsförvaringen inte är fyllt.. För mycket vikt kan ha en negativ effekt på rörligheten.
  • Inte bara storleken utan också det befintliga organisationssystemet samt tillräckliga fästelternativ -och möjligheter är viktiga indikatorer på säker lagring av dina verktyg Du bör därför välja en modell som är förnuftigt uppdelad och helst kan utvidgas individuellt med ytterligare lådor, isättningar eller andra tillbehör.
  • Om du skulle använda dina verktyg ofta eller uteslutande utanför verkstaden eller företaget, se till att systemet är säkrat för transport. Handtag ska vara ergonomiskt formade, hjul och fötter stabila och säkert fäste i fordonet bör vara möjligt utan problem. En låsbar modell är en fördel när du reser.
  • Speciellt för modeller med slitdelar, som rullar eller handtag, är det viktigt att se till att dessa enkelt byts ut. Så kommer din nya favoritverktygsförvaring ge dig nöje under en lång tid framöver!
Meer
Mindre

Engelbert Strauss AB

Tel
040 694 90 01
Fax
040 694 90 04

Språkval

sv en
Summan av alla priser plus fraktavgifter vid beställning under 1 250,00 kr i varuvärde.
Summan av alla priser exklusive moms plus fraktavgifter vid beställning under 1 000,00 kr i varuvärde.