Alla pressrelaterade frågor via vår presskontakt >
Med skyddsskon e.s. Polaris visar engelbert strauss upp nya innovativa skyddsegenskaper i en och samma sko. Skon är sömlös i sula och skaft – vilket gör den helt vattenavvisande.

KLÄDER SOM ÖVERTYGAR

måndag, 06. mars 2017
Full rörelsefrihet, extremt tålig och behagligt mjuk på insidan: bxeric® double weave är ett material, som man bara måste ha upplevt. Det dubbelvävda specialmaterialet ger de helt elastiska rörelsemiraklen av e.s.dynashield-kollektionen den riktig kraften för de allra tuffaste användningarna.

Det är frost på fönsterrutorna. Luften är iskall. Alla som jobbar utomhus behöver perfekt utrustning. Vinterarbetskläderna från engelbert strauss kombinerar väderskydd och komfort till en oslagbart bekväm enhet.

NYA KREATIONER

tisdag, 09. augusti 2016
Utmärkt service, ett trevligt leende - ett oförskämt coolt material: nu ser vi denim inom gastronomi och försäljning. Så autentiskt, stilsäkert och otroligt ledigt. Denimmodellerna i serien e.s.fusion är en mycket okonventionell typ av yrkesarbetskläder.

Startskottet för tuffa plagg: nu lanserar engelbert strauss e.s. DENIM Workwear. Tuffa denimkläder, tillverkade i arbetsvärldens material.

SPORTIG LOOK FÖR HELA TEAMET

torsdag, 25. februari 2016
Den mest traditionella färgen för hantverkare får nytt liv och strålar i ett nytt och kraftfullt blått med lysande atoll-kontraster. Färgen ingår nu i den populära serien e.s.motion 2020 genom hela produktsortimentet.

Med arbetskläder för både stora och små satsar engelbert strauss på slitstarkhet och funktionalitet i kombination med mjuka material invändigt. Arbetskläderna finns att få från storlek 98 och riktar sig till den aktiva familjen som vill vara rustade för arbete och utomhuslek.

Med kollektionen roughtough satsar engelbert strauss på robusta material, hög funktionalitet och bra passform. Roughtough riktar sig till hantverkaren som jobbar under tuffa och slitsamma förhållanden.