Alla pressrelaterade frågor via vår presskontakt >

Vinter-workwear på husky-färd

onsdag, 23. augusti 2017
engelbert strauss arbetskläder ska prestera ett maximum av kvalitet och funktion. Därför låter den tyska märkestillverkaren Katharina Koch-Hartke testa vinterkollektionerna i skandinaviska väderförhållanden. Katharina är en svensk hundslädsförare med tyska rötter.

KLÄDER SOM ÖVERTYGAR

måndag, 06. mars 2017
Full rörelsefrihet, extremt tålig och behagligt mjuk på insidan: bxeric® double weave är ett material, som man bara måste ha upplevt. Det dubbelvävda specialmaterialet ger de helt elastiska rörelsemiraklen av e.s.dynashield-kollektionen den riktig kraften för de allra tuffaste användningarna.

Det är frost på fönsterrutorna. Luften är iskall. Alla som jobbar utomhus behöver perfekt utrustning. Vinterarbetskläderna från engelbert strauss kombinerar väderskydd och komfort till en oslagbart bekväm enhet.

NYA KREATIONER

tisdag, 09. augusti 2016
Utmärkt service, ett trevligt leende - ett oförskämt coolt material: nu ser vi denim inom gastronomi och försäljning. Så autentiskt, stilsäkert och otroligt ledigt. Denimmodellerna i serien e.s.fusion är en mycket okonventionell typ av yrkesarbetskläder.

Startskottet för tuffa plagg: nu lanserar engelbert strauss e.s. DENIM Workwear. Tuffa denimkläder, tillverkade i arbetsvärldens material.

SPORTIG LOOK FÖR HELA TEAMET

torsdag, 25. februari 2016
Den mest traditionella färgen för hantverkare får nytt liv och strålar i ett nytt och kraftfullt blått med lysande atoll-kontraster. Färgen ingår nu i den populära serien e.s.motion 2020 genom hela produktsortimentet.

Med arbetskläder för både stora och små satsar engelbert strauss på slitstarkhet och funktionalitet i kombination med mjuka material invändigt. Arbetskläderna finns att få från storlek 98 och riktar sig till den aktiva familjen som vill vara rustade för arbete och utomhuslek.

Med skyddsskon e.s. Polaris visar engelbert strauss upp nya innovativa skyddsegenskaper i en och samma sko. Skon är sömlös i sula och skaft – vilket gör den helt vattenavvisande.

Med kollektionen roughtough satsar engelbert strauss på robusta material, hög funktionalitet och bra passform. Roughtough riktar sig till hantverkaren som jobbar under tuffa och slitsamma förhållanden.

Den fodrade arbetsbyxan e.s. motion vinter från engelbert strauss med töjbar linning klarar både frost och extremt torr kyla. Byxan riktar sig till dig som arbetar professionellt utomhus eller som behöver arbetskläder på din fritid.

engelbert strauss har utvecklat en ny kollektion av arbetskläder med skärskydd för skogsbruk, e.s. vision cross. Kollektionen ger bäraren maximal rörelsefrihet och ett förbättrat skydd mot skärskador. Den patentsökta skärskyddstekniken har testats och certifierats av den tyska branschorganisationen KWF.

Med softshelljackorna e.s. motion väderskydd satsar engelbert strauss på bekväma och slittåliga arbetsjackor med maximal rörelsefrihet. De tåliga fleecejackorna är sportigt snygga och finns att få i hela 13 olika färger.